Prava veličina se kaže od znotraj

Prostornost in prtljažnik

Da se boste v novem Arteonu počutili prijetno, se morate le usesti vanj. Takoj vas bo sprejel s svojo prostornostjo, ki športno in elegantno kupejevsko limuzino spremeni v limuzino, primerno za vsakodnevno vožnjo. Kot voznika vas bo navdušila podpora številnih asistenčnih sistemov in intuitivno upravljanje. Vaši sopotniki pa bodo posebej zadovoljni nad prostorom za noge spredaj in zadaj. Prtljažnik je za limuzino presenetljivo prostoren in ga je zaradi velikega pokrova prtljažnika mogoče enostavno napolniti. Udobje je v novem Arteonu res nekaj posebnega.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen