Svoje aplikacije uporabljajte tudi v svojem Volkswagnu!

App Connect

Bi radi svoje aplikacije na pametnem telefonu varno in udobno uporabljali tudi v vozilu? Z App-Connect* je to lažje kot kadar koli prej. Ta mogoča udobno upravljanje izbranih aplikacij in vsebin neposredno v vašem Volkswagnu. Aplikacije se prenesejo na zaslon infotainment sistema, kjer jih lahko udobno in pregledno upravljate. Tako enostavno dostopate do glasbe, sporočil, zemljevidov ali zvočnih knjig. Volkswagen za povezavo s pametnimi telefoni ponuja kar tri vmesnike: Apple CarPlayTM, Google Android AutoTM in MirrorLink®. Uporaba Apple CarPlayTM in Android AutoTM podjetja Google je še posebno priročna zaradi možnosti brezžičnega povezovanja za navigacijske sisteme »Ready 2 Discover«, »Discover Media« in »Discover Pro«. Za navigacijski sistem »Ready 2 Discover« ali »Discover Media« lahko App-Connect naknadno kupite in namestite v trgovini In-Car** v vozilu.

*App-Connect vključuje tehnologije Apple CarPlay™, Android Auto™ in MirrorLink®. Da voznik ne bi preveč odvračal pozornosti od dogajanja v prometu, je med vožnjo mogoče odpreti le certificirane aplikacije. Pri tem morate upoštevati, da nekatere aplikacije niso na voljo za vsako od treh navedenih tehnologij in da se razpoložljivost tehnologij v posameznih državah lahko razlikuje. Informacije o združljivosti pametnih telefonov najdete na volkswagen.de/mobiltelefon, dodatno pa še za Apple CarPlay™ na apple.com/de/ios/carplay, za Android Auto™ na android.com/intl/de_de/auto in za MirrorLink® na mirrorlink.com.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Novi Arteon Shooting Brake

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen