Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

SUV-modeli Volkswagnovi športni terenci

Volkswagnovi športni terenci (SUV) so izjemno dinamični in imajo v vseh pogledih izrazito športno identiteto. V mestih in tudi na neutrjenih cestah: višji položaj sedenja, opcijski štirikolesni pogon 4MOTION ter različni serijski in opcijski asistenčni sistemi med vožnjo zagotavljajo najvišjo raven udobja.

T-Roc

Prirojena samozavest.

Naredite močan vtis. Naj vas prevzamejo izrazit dizajn, številne možnosti za individualizacijo in kakovostna izdelava do najmanjše podrobnosti: T-Roc ve, kako navdušiti. Ponaša se z vrsto inovativnih asistenčnih sistemov, tako da je vožnja z njim še prijetnejša.

 

-> Podrobnosti

Tiguan

Osupljiv dizajn

Dinamična proporcionalna razmerja, ekspresivno zasnovan sprednji del in mogočen zadek - Tiguan kljub kompaktnim meram ne ostane neopažen. Jasna oblikovna zasnova markantne mreže hladilnika se nadaljuje v samozavestni silhueti. Pri tem stranskima deloma dajejo poseben pečat svojstvene linije. Zunanjost izžareva moč in dovršenost, kar je popolna kombinacija za življenje, polno raznolikih možnosti.

 

-> Podrobnosti

Tiguan Allspace

Dovolj prostora za vse podvige.

Ni pomembno, kako veliki so vaši načrti - v Tiguanu Allspace z velikodušno odmerjeno notranjostjo je dovolj prostora za vse. Daljša medosna razdalja poskrbi za večjo prostornost in prilagodljivost ter poudarja dinamiko vozila. Markantna mreža hladilnika, impresivna svetlobna grafika in streha serijskima strešnima letvama ustvarijo edinstven pečat.

 

-> Podrobnosti

Touareg

Največji Volkswagnov SUV

Že na prvi pogled je jasno: s Touaregom bo v prestižnem razredu zavel svež veter. Nova, osupljiva proporcionalna razmerja, kakovostni materiali in inovativne tehnologije se zlivajo v edinstveno podobo, ki je izrazito sodobna in samozavestna - o tem pričajo tako markantna mreža hladilnika kot tudi poudarjene stranske linije, na zadku pa športno-elegantno oblikovan difuzor.

-> Podrobnosti