SUV-modeli Volkswagnovi športni terenci

Volkswagnovi športni terenci (SUV) so izjemno dinamični in imajo v vseh pogledih izrazito športno identiteto. V mestih in tudi na neutrjenih cestah: višji položaj sedenja, opcijski štirikolesni pogon 4MOTION ter različni serijski in opcijski asistenčni sistemi med vožnjo zagotavljajo najvišjo raven udobja.

Tiguan

Osupljiv dizajn

Dinamična proporcionalna razmerja, ekspresivno zasnovan sprednji del in mogočen zadek - novi Tiguan kljub kompaktnim meram ne ostane neopažen. Jasna oblikovna zasnova markantne mreže hladilnika se nadaljuje v samozavestni silhueti. Pri tem stranskima deloma dajejo poseben pečat svojstvene linije. Zunanjost izžareva moč in dovršenost, kar je popolna kombinacija za življenje, polno raznolikih možnosti.

 

-> Podrobnosti

Touareg

Največji Volkswagnov SUV

Touareg s svojim progresivnim dizajnom obljublja vrhunske zmogljivosti tako na cesti kot tudi na terenu. Vse do najmanjše podrobnosti prepriča z jasno in prepoznavno oblikovno zasnovo. Njegov sprednji del blesti s kompaktno mrežo hladilnika, markantnim odbijačem in sodobno oblikovanima meglenkama. Pogled na mogočen zadek z novim odbijačem in difuzorjem ter z izrazitejšo tornado linijo na pokrovu prtljažnika jasno razkriva, da si Touareg bolj kot karkoli drugega želi biti nenehno v gibanju. 

-> Podrobnosti

Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj