Limuzine-modeli Visoka pričakovanja združena v obliko

Klasičen dizajn še nikdar ni bil videti tako sodobno kot pri limuzinah znamke Volkswagen. Uravnotežena in harmonična proporcionalna razmerja so združena z elegantno-športnimi linijami in kakovostnimi detajli. Aerodinamično oblikovana silhueta in jasno zasnovan sprednji del ustvarjata vtis suverenosti, širine in ekskluzivnosti.

 

Jetta

Klasična limuzina z izrazito dinamičnim videzom

Jetta je limuzina s klasičnim dizajnom stopničastega zadka in skladnimi proporcionalnimi razmerji. Jasno zasnovan sprednji del, prenovljen zadnji del, velika kolesa in aerodinamična silhueta - to so lastnosti, ki ustvarjajo vtis športnosti in elegance. Markantne spodnje odprtine za zajemanje zraka in mreža hladilnika s kromiranimi lamelami ta vtis še dodatno podkrepijo. 

-> Podrobnosti

Passat

Ko uspeh postane otipljiv

Oblikovna zasnova Passata zlahka izpolni celo najvišja pričakovanja. Med drugim je Passat prejel zlato priznanje iF gold award 2015 v kategoriji "Produkt" in jasen slog združuje z izrazito slikovno govorico. S svojim ekspresivnim dizajnom, pri katerem ima vsaka linija svoj namen, je zabrisal mejo med srednjim in višjim avtomobilskim razredom. To je limuzina, ki ubrano združuje praktične prednosti z najvišjo mero elegance.

-> Podrobnosti

Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj