Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Kombilimuzina-modeli Od majhnega avtomobila do Golfovega razreda

 

Volkswagen pripisuje razredu kompaktnih vozil zelo velik pomen. To seveda ni presenetljivo, kajti avtomobil, ki je Golfovemu razredu dal svoje ime, je sinonim za brezčasno estetiko, kakovost, vrednost, eleganco in karizmo. Seveda pa tudi njegovi manjši bratje izpolnjujejo visoke zahteve kupcev − kot 2- in tudi kot 4-vratne različice.

 

up!

Simpatično preprost in preprosto simpatičen

Volkswagen up! na dolžini samo 3,54 m predstavlja sodobno interpretacijo Volkswagnovega oblikovanja. Zaradi markantne oblike stranskih stekel, gladkih površin in preprostih linij lahko posebnosti, kot je popolnoma steklen pokrov prtljažnika, pridejo močneje do izraza. Sprednji del osvaja z nasmehom: "nasmejanemu obrazu" dajeta piko na i elegantna mreža hladilnika in Volkswagnov znak.

-> up!
-> e-up!

Polo

Avto z močnim značajem

Zadku modela Polo dajejo pečat izraziti robovi, čiste linije in kompaktna oblika. Zadnje luči, odsevnika in celo nosilec za registrsko tablico so privlačne posebnosti zadnjega dela, zaradi katerih Polo pritegne marsikateri pogled. Pri tem je z ostro začrtano ramensko linijo in poudarjenim sprednjim delom Polo videti daljši, hkrati pa ohranja kompaktno zasnovo. Detajli, kot so markantni zunanji ogledali v barvi vozila z integriranim smernikom in usmernik zraka nad zadnjim steklom, poudarjajo dinamiko in agilnost vozila.

-> Polo
-> Polo beats

Golf

Dovršena, brezčasna eleganca

Golf je predstavil povsem novo dimenzijo oblikovanja: postal je bolj markanten, bolj športen in bolj aerodinamičen, a je kljub temu ostal zvest samemu sebi. Karoserija s sodobnimi proporcionalnimi razmerji in manjšo višino na zunanji dolžini 4,25 m zrcali izrazito športnost in moč. Značilna silhueta z markantnim C-stebričkom, daljšo medosno razdaljo, krajšima previsoma in natančnimi linijami daje vozilu novo, brezčasno elegantno dinamiko.

-> Golf
-> Golf GTI
-> Golf GTD