Jetta Klasični dizajn še nikoli ni bil tako inovativen.

Klasični dizajn še nikoli ni bil tako inovativen.

Kaj pravzaprav pomeni biti odrasel? Da večkrat prisluhneš glavi namesto srcu? Da ravnaš razumno namesto spontano? Da imaš za vse načrt, namesto da bi poizkusil kaj novega? Morda. Morda pa to pomeni tudi zlato sredino.

Pomembno je predvsem to, da veste, kaj hočete. Na primer avto, ki vas bo popeljal na pravo pot: vašo. Avto, ki je moderen in obenem klasičen in zato ne potrebuje trendov. Avto za vse, ki so na to pripravljeni. Naj vam predstavimo: to je Jetta.

 

Galerija

Oglejte si Jetto iz vseh zornih kotov.

Oglejte si Jetto iz vseh zornih kotov.

Multimedijski sistemi

Car-Net Guide & Inform

Ne vozite se več brez interneta.

Uporaba interneta nam prinaša prednosti na številnih področjih življenja - med drugim tudi v avtomobilu. Tako je na primer z nenehnim dostopom do aktualnih podatkov mogoče ohranjati pregled nad prometno situacijo in temu ustrezno načrtovati ali prilagoditi pot. Seveda pa opcijske spletne storitve Car-Net Guide & Inform¹ ponujajo še veliko več.

Car-Net App-Connect

Vaš Volkswagen lahko postane pametni telefon na kolesih.

S pametnim telefonom je danes marsikaj enostavneje. Če se boste odločili za opcijski vmesnik App-Connect¹, ga boste varno in udobno lahko uporabljali tudi med vožnjo: združljive aplikacije boste namreč lahko upravljali kar preko zaslona na dotik na vgrajenem multimedijskem sistemu. Pri tem boste seveda ves čas lahko ostali povsem osredotočeni na dogajanje v prometu.

Radio in navigacija

Kako čudovito je, ko si kopilota lahko izberemo sami.

Ko se vozite z Jetto, ste vi tisti, ki odloča o programu. Za to sta vam na voljo dva radijska sistema z osmimi zvočniki, enostavnim načinom upravljanja in številnimi možnostmi za priklop zunanjih naprav. Če si želite še več, se odločite za opcijski navigacijski sistem in se podajte na nepozabno multimedijsko popotovanje. Vožnja bo v vsakem primeru svojstven užitek, saj bo vaš spremljevalec vedno znal prisluhniti vašim željam.

Asistenčni sistemi

Senzor za mrtvi kot z asistenco za odparkiranje

Vaš avto vam lahko pomaga, ko želite zamenjati vozni pas ali zapeljati s parkirnega mesta.

Opcijski senzor za mrtvi kot vas med vožnjo v okviru sistemskih omejitev opozarja na vozila v mrtvem kotu, asistenca za odparkiranje pa v okviru sistemskih omejitev pri vzvratnem izvozu s parkirnega mesta nadzoruje območje ob straneh vozila.

Sistem za zaznavanje utrujenosti voznika

Naj vas ne ujame utrujenost.

Neutrudno bedi nad vami: serijski sistem za zaznavanje utrujenosti voznika. Ta analizira vaš način vožnje in vam priporoči postanek, če opazi znake popuščanja koncentracije.

ParkPilot

Pri parkiranju vam sedaj pomaga vaš sluh.

Ozko parkirno mesto? In nikogar v bližini, da bi vas usmerjal? S serijskim sistemom ParkPilot vam pri parkiranju pomaga kar vaša Jetta. Sistem morda ni prav posebej očarljiv, je pa zato nadvse zanesljiv.

Asistenca za speljevanje navkreber

Speljevanje na klancih še nikdar ni bilo tako preprosto.

Hiša na bregu ima sicer lahko lep razgled, toda klanci so za marsikoga velik izziv. Z opcijsko asistenco za speljevanje navkreber bo konec vseh skrbi, saj z njo speljevanje na klancih postane povsem preprosta naloga.

Učinkovitost

TDI

Zagotovite si prednosti, ki jih prinašata velika prožnost in majhna poraba.

Se radi in veliko vozite, vendar pa ne želite imeti visoke porabe? Naši dizelski motorji TDI so opremljeni s sistemom skupnega voda in so sinonim za odlično učinkovitost, veliko prožnost in suvereno moč.

TSI

Odločite se za užitek v vožnji, ki temelji na preudarnih rešitvah.

Bencinski motorji TSI so popolna kombinacija moči in varčnosti. Že pri nizkem številu vrtljajev razvijejo maksimalni navor.

BlueMotion Technology

Menite, da je najpomembnejša gospodarnost? 

Modeli BlueMotion Technology z inteligentno kombinacijo naprednih rešitev zagotavljajo manjšo porabo goriva.

Udobje

Klimatska naprava Climatronic

Naj vam v vozilu nikdar ne bo prevroče in naj vas nikdar ne zebe.

Prevroče, premrzlo ali nekaj vmes? Ni vedno enostavno nastaviti prave temperature - še zlasti, kadar se z vami pelje več sopotnikov. Toda s serijsko 2-consko klimatsko napravo Climatronic bodo razprave o primerni temperaturi končno preteklost.

Dvižno-pomično strešno okno

Prevetrite si glavo.

Občutek izjemne prostornosti je v vašem Volkswagnu možno celo stopnjevati. Z opcijskim dvižno-pomičnim strešnim oknom postane notranjost vozila še bolj svetla, obenem pa je po želji na voljo obilo svežega zraka. Za zaščito pred močnimi sončnimi žarki je poskrbljeno z zatemnjenim steklom in žaluzijo.

Nadaljnji koraki

Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj