IQ.LIGHT

Pripravljen na skoraj vse.

Novi ID.4 spremlja dogajanje in se zna ustrezno odzvati. Sijajen primer za to so markantni, opcijsko dobavljivi matrični LED-žarometi IQ.LIGHT, ki z dinamičnim uravnavanjem dolgih luči med vožnjo samodejno skrbijo, da ne slepite drugih udeležencev v prometu1. Ko se približate svojemu vozilu, žarometi za hip zasvetijo, kot da bi vam pomežiknili, in ID.4 dobi skoraj človeške poteze2.

1) V okviru sistemskih omejitev.
2) V kombinaciji s sistemom za zaklepanje in zagon brez ključa Keyless Access.

Travel Assist & ACC

Za vas ohranja smer vožnje, druge pa na primerni razdalji.

Če se boste odločili za opcijski sistem Travel Assist, bo vaš avtomobil opremljen z izjemno uporabno asistenco. Ta po pritisku na tipko poskrbi za udobje vožnje1,2 na najvišji ravni, saj vam pomaga v monotonih in utrujajočih voznih situacijah. Še posebej na avtocestah in dobro urejenih regionalnih cestah lahko sistem Travel Assist namesto vas ohranja smer na voznem pasu in hitrost ter pri tem upošteva razdaljo do spredaj vozečih vozil. Poleg tega boste z njim lahko ostali sproščeni tudi v zastojih in počasnih kolonah.

Z opcijskim sistemom za avtomatsko uravnavanje razdalje ACC lahko vozilo med vožnjo samodejno ohranja nastavljeno najvišjo hitrost in razdaljo do spredaj vozečega vozila. V kombinaciji z opcijskim navigacijskim sistemom prediktivni tempomat zagotavlja dodatno pomoč sistemu ACC pri uravnavanju hitrosti in vožnji skozi ovinke. S samodejnim nastavljanjem veljavnih hitrostnih omejitev lahko sistem prepreči, da bi nehote prekoračili dovoljeno hitrost.1 Poleg tega na osnovi podatkov o poti iz navigacijskega sistema lahko prilagaja hitrost vozila ovinkom, križiščem (odcepom) in krožiščem.1

1) V okviru sistemskih omejitev.
2) Voznik mora biti vedno pripravljen, da s prevzemom upravljanja vozila prekine delovanje asistenčnega sistema. Uporaba asistenčnega sistema voznika ne odvezuje odgovornosti za preudarno upravljanje vozila.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

100 % SUV. 100% električen. Popolnoma električni ID.4

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen