Radio

Boljši način poslušanja

Radio, ki poživi vsako vožnjo - bodisi z glasbo ali z zanimivimi informacijami. Z vsestranskim, opcijskim navigacijskim sistemom Discover Pro boste imeli dostop do mobilnih spletnih storitev iz ponudbe We Connect Start, med poslušanjem digitalnega radia DAB+ pa boste lahko uživali v kristalno čistem zvoku. V kombinaciji s telefonskim vmesnikom Comfort je v vozilu vgrajen tudi poseben predal za mobilni telefon, ki omogoča indukcijsko polnjenje. 

Prediktivna navigacija

Iz radia lahko nastane navigacija

Razširitev radijskih funkcij z navigacijo: navigacijski sistem s sposobnostjo samostojnega učenja si po želji zapomni pogosto izbrane cilje ter favorizirane poti do njih. Tudi brez ponovnega vnosa cilja v ozadju analizira poti, vas seznani z morebitnimi ovirami v prometu in predlaga alternativne poti.

Posodabljanje zemljevidov

Spletno posodabljanje zemljevidov – vedno najnovejši podatki

V novem ID.4 boste zlahka poskrbeli, da bodo vaši zemljevidi vedno aktualni. Večkrat na leto so namreč v naši podatkovni banki na voljo najnovejše posodobitve - brezplačno in s posodobljenimi kartografskimi podatki za regije, po katerih se pogosto vozite. Infotainment sistem v modelu ID. posodablja zemljevide avtomatsko in v rednih intervalih. Ko pripeljete na novo območje, sistem prediktivno zazna nove posodobitve in jih namesti v ozadju. Vse, kar potrebujete za to, je pogodba za We Connect Start1), s katero vam bo zagotovljena povezava s spletom.

1) Za uporabo storitev We Connect potrebujete uporabniški račun Volkswagen ID in se morate z uporabniškim imenom in geslom prijaviti v We Connect Start. Poleg tega morate prek spleta z družbo Volkswagen AG skleniti ločeno pogodbo za We Connect Start. Po prevzemu vozila imate 90 dni časa, da registrirate svoje vozilo z aplikacijo We Connect ID. in izkoristite celotno obdobje brezplačnih storitev.
Uporabo mobilnih spletnih storitev iz ponudbe We Connect Start omogoča integrirana internetna povezava. Stroške, ki znotraj Evrope nastanejo pri prenosu podatkov, v okviru pokritosti z omrežjem krije Volkswagen AG.
Za uporabo brezplačne aplikacije We Connect ID. sta potrebna pametni telefon z ustreznim operacijskim sistemom iOS ali Android ter SIM-kartica z opcijo za prenos podatkov. Poleg tega mora uporabnik imeti obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem.
Razpoložljivost posameznih storitev, opisanih v paketih, se med državami lahko razlikuje. Storitve so na voljo za sklenjeni čas veljavnosti pogodbe, pri čemer lahko v času veljavnosti pogodbe pride do vsebinskih sprememb. Podrobnejše informacije lahko dobite na www.connect.volkswagen-we.com ali pri izbranem partnerju znamke Volkswagen. Za informacije o tarifnih pogojih se lahko obrnete na svojega mobilnega operaterja.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

100 % SUV. 100% električen. Popolnoma električni ID.4

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen