Zna predvideti kritične situacije

Proaktivni sistem za zaščito potnikov

Športnost ne sme biti prikrajšana za udobje: opcijski proaktivni sistem za zaščito potnikov Pre Crash vas v okviru sistemskih omejitev varuje v kritičnih situacijah - na primer pri nevarnosti trčenja. Če prepozna situacijo s povečanim tveganjem za nezgodo, avtomatsko preventivno zategne sprednja varnostna pasova. Tako je idealen pomočnik v primerih, ko ne gre vse po načrtih.

Za vas ohranja smer vožnje, druge pa na primerni razdalji

Side Assist in Travel Assist

Z opcijski sistemom Travel Assist1, 2 daljše vožnje v ID.4 GTX postanejo občutno bolj sproščene. Še posebej na avtocestah in dobro urejenih regionalnih cestah lahko asistenca - v okviru sistemskih omejitev - namesto vas ohranja smer na voznem pasu, hitrost in razdaljo do spredaj vozečih vozil. Poleg tega lahko opcijski sistem Side Assist1, 2 v zunanjem ogledalu opozarja na nevarnost trčenja pri menjavi voznega pasu (v kombinaciji z asistenco za odparkiranje na voljo serijsko).

1) V okviru sistemskih omejitev.
2) Voznik mora biti vedno pripravljen, da s prevzemom upravljanja vozila prekine delovanje asistenčnega sistema. Uporaba asistenčnega sistema voznika ne odvezuje odgovornosti za preudarno upravljanje vozila.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Popolnoma električni ID.4 GTX s štirikolesnim pogonom

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.