Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Novi ID.

Kmalu možna tudi rezervacija.

Prihodnost je pred vrati: ID. 

 

Z modelom ID. se bo začela nova doba mobilnosti.

S 100-odstotno električnim pogonom in inteligentno digitalno povezljivostjo. ID. je električni avto, ki napreden dizajn, intuitivno upravljanje in povsem novo pojmovanje prostora združuje v osupljivo doživetje vožnje. Vstopite torej in odkrijte, kaj je prihodnost pripravila za vas.

Glavne posebnosti novega ID. ID. je več kot avto. Z njim lahko govorite, odziva se na vas in se sčasoma v vedno večji meri prilagodi vašim specifikam. Tukaj boste izvedeli več o številnih inovacijah, ki se skrivajo v njem.

Interaktivne luči
Inovativni matrični LED-žarometi

Interaktivne luči

ID. je kot dober prijatelj, ki vam zna poenostaviti in polepšati vsakdanjik. Njegov koncept osvetlitve je bolj interaktiven kot vse, kar ste doslej videli v avtomobilih. Pozdravi vas, vam po želji pomaga pri navigaciji in vas v primeru nevarnosti opozori, da morate zavirati. Pri izstopanju vas lahko opozori celo na druge udeležence v prometu in tako prepreči, da bi jih zadeli z vrati. In kar je najboljše: luči naredijo, kar jim naročite - po želji z glasovnimi ukazi.

Inovativni matrični LED-žarometi

Ko se boste približali svojemu ID., se bo ta prebudil, vas prepoznal in pozdravil z dvigom matričnih LED-žarometov. Ti vam bodo vedno razsvetljevali pot in se bodo optimalno prilagodili domala vsaki okolici. Vaša vožnja bo tako lahko še bolj preudarna.

 Rezervacija bo možna že kmalu!

Samo še malo in že boste lahko rezervirali ID. iz ekskluzivne posebne serije.

Ostanite na tekočem

Odštevanje je v teku in kaže, od kdaj bo mogoča rezervacija. Bodite med prvimi, ki bodo prejeli ekskluzivne informacije o posebni seriji ID., in se že zdaj prijavite na e-novice ID.

Morda vas zanima tudi:

Kako daleč se lahko pripeljem?

Dejstva namesto predsodkov

VIZIJE SEDANJOSTI

Pripravljen, ko ste pripravljeni vi: ID. CROZZ

Vizija električne mobilnosti: ID. VIZZION.

Povsod doma: ID. Buzz