Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Družina ID Prihodnost električne mobilnosti.

Naš odgovor na izzive prihodnosti. Družina ID. nudi vse, kar lahko pričakujete od električne mobilnosti prihodnosti: je električna, učinkovita in lokalno brez emisij – predstavlja rešitev za našo vse bolj mobilno in urbano družbo.

Povsod doma: ID. Buzz (konceptno vozilo)

S konceptnim vozilom ID. Buzz se na ceste ponovno vrača legendarni Bulli. Najnaprednejša tehnologija in prilagodljiva prostorska zasnova za maksimalno svobodo bosta tudi v prihodnosti navduševali ljudi. Ikona z osebnostjo za ljudi z osebnostjo.

Pripravljen, ko ste pripravljeni vi: ID. Crozz (konceptno vozilo)

Če bi lahko na novo zasnovali mobilnost, kakšna bi bila? Razvili smo konceptno vozilo, ki bo naelektrilo vaš vsakdan. Naša vizija električnega križanca ID. Crozz omogoča velik doseg in užitek v vožnji vsem, ki so doma tako v mestu kot tudi v naravi. Ste pripravljeni?

Vizija električne mobilnosti: ID. Vizzion (konceptno vozilo)

Najboljši način za napovedovanje prihodnosti je, da jo ustvarite sami. Tako kot ID. Vizzion - naša vizija limuzine višjega razreda, ki inteligentno združuje napreden dizajn z inovativno tehnologijo. Premikajoči se dokaz, da se je prihodnost že zdavnaj začela.

En modul. Številni modeli. Naj gre za mestni avtomobil, SUV ali 7-sedežnik – modularna platforma za električni pogon (MEB) vam zagotavlja vse, kar pričakujete od električne mobilnosti prihodnosti. Veselite se več prostora, prilagodljivosti, udobja in dinamike. Ali preprosto: nove vrste mobilnosti.

Rezervacija bo možna že kmalu! Samo še malo in že boste lahko rezervirali ID. iz ekskluzivne posebne serije.

Ostanite na tekočem

Odštevanje je v teku in kaže, od kdaj bo mogoča rezervacija. Bodite med prvimi, ki bodo prejeli ekskluzivne informacije o posebni seriji ID., in se že zdaj prijavite na e-novice ID.

Morda vas zanima tudi:

En modul. Številni modeli.

ID. Vizzion - vizija električne mobilnosti

Kako daleč se lahko pripeljem?