Meni
Zapri meni
Zapri

Novi ID. Buzz

Z izključno električnim pogonom, celovito povezljivostjo in povsem novo zasnovo.

  1. 1.

    Ilustracije vozil prikazujejo študijo avtomobila. Pojdi nazaj

Z izključno električnim pogonom, celovito povezljivostjo in povsem novo zasnovo.

Novi ID. Buzz

Z izključno električnim pogonom, celovito povezljivostjo in povsem novo zasnovo.

  1. 1.

    Ilustracije vozil prikazujejo študijo avtomobila. Pojdi nazaj

Igralec Ewan McGregor je postal ambasador znamke Volkswagen

 

Igralec Ewan McGregor za našo ekipo predstavlja pomembno okrepitev. Ewan je velik Volkswagnov privrženec in ima lastno zbirko starodobnikov. Enega od njih je samostojno opremil z električnim pogonom. Kot dolgoletni ambasador dobre volje v okviru organizacije UNICEF UK se po vsem svetu zavzema za dobrodelnost. Ewan je tako popoln partner za našo misijo in skupaj si bomo prizadevali, da bi mobilnost postala še bolj trajnostno naravnana.

Nova generacija Volkswagnov

S popolnoma električnim ID. Buzzom smo obudili legendarni dizajn. Obenem velja, da najsodobnejše tehnologije in prilagodljiva prostorska zasnova zagotavljajo udobje, ki postavlja nova merila. 

Dizajn: revolucija namesto evolucije

 

Dobili smo edinstveno priložnost: legendarni Volkswagnov model Bulli smo lahko oblikovali povsem na novo - in nastal je ID. Buzz. Ko smo kultni dizajn prenesli v dobo električne mobilnosti, smo ga posodobili z značilnimi oblikovnimi prvinami modelov ID. Glavna prepoznavna značilnost zunanjosti je nedvomno tekoča silhueta z dolgo streho, ki v ravni liniji potek vse do konca zadka. Odlično prilagojenost za vsakodnevno uporabo med drugim zagotavljajo kompaktna proporcionalna razmerja in majhen obračalni krog, s katerim ID. Buzz kljub svoji velikosti dinamično manevrira po ulicah.

Trajnost: odlična ideja vse do najmanjše podrobnosti

 

ID. Buzz ima povsem novo zasnovo. Je popolnoma električen. In predvsem: trajnosten. Osrednji cilj predstavlja nevtralna bilanca CO21 - tako pri proizvodnji in dobavi kot tudi med uporabo vozila. Prav zato vam naša ponudba certificirane električne energije Volkswagen Naturstrom omogoča, da se po prevzemu vozila odpeljete z ničelnimi lokalnimi emisijami CO2. A to še ni vse, saj so pri razvoju trajnostnih produktov ključne celostne rešitve. Prav zato so bili v veliki meri uporabljeni reciklirani materiali (npr. pri sedežnih prevlekah in dekorativnem stropu), poleg tega pa noben notranji element ni oblečen v živalsko usnje.

Nova prostorska zasnova in tehnologije: kombinacija prihodnosti

 

Zmogljiva tehnologija električnega pogona z baterijo s kapaciteto 77 kWh in dosegom do 425 km2 je oblikovalcem omogočila, da so pri snovanju potniškega prostora ubrali povsem nov pristop. Seveda pa je tudi prostorna notranjost ID. Buzza opremljena z našimi najnaprednejšimi tehnologijami. Mednje na primer sodijo inovativni sistem ID. Light, ki vizualno komunicira z voznikom, ter brezžične posodobitve, s katerimi je mogoče posodobiti določene funkcije vozila.3 Prek Car2X-komunikacije lahko ID. Buzz v realnem času prejema prometne informacije, z več kot 30 asistenčnimi sistemi pa nam je uspelo narediti velik korak naprej na poti do delno avtomatizirane vožnje.

ID. Buzz Cargo

Z modelom ID. Buzz Cargo boste pri opravljanju svojih delovnih nalog spoznali povsem novo dimenzijo mobilnosti. 

Transporter prihodnosti

 

Z modelom ID. Buzz Cargo boste v prednostih cenovno ugodnejše električne mobilnosti lahko uživali tudi v službenem času. Prepričala pa vas bo še vrsta drugih adutov: na primer prostoren tovorni prostor, ki je s svojo zasnovo posebej prilagojen za najrazličnejše delovne podvige.

Novi ID. Buzzu: bodite na tekočem

Bi želeli izvedeti več o ID. Buzzu? Obiščite spletno stran Volkswagen Gospodarska vozila z vsemi informacijami o modelih ID. Buzz in ID. Buzz Cargo. 

Modeli
ID.3, ID.4, ID.4 GTX, ID.5 in ID.5 GTX

Popolnoma električni ID.3

Začetek nove dobe

Z modelom ID.3 se v svetu električne mobilnosti začenja nova, dinamična doba. To je avtomobil, ki bo naelektril vaš vsakdanjik z dinamičnimi zmogljivostmi, naprednim dizajnom in dosegi, prilagojenimi vsakodnevnim potrebam. ID.3 je zasnovan za ljudi, ki si želijo spremembe. Prihodnost je pripravljena. Pridružite se nam.

Več o ID.3

Popolnoma električni ID.4

Izdelan za velike cilje

Popolnoma nova prostorska zasnova, ki odpira nove možnosti. Električna moč, ki navduši. In intuitivno upravljanje, s katerim je vse popolnoma preprosto. Novi ID.4: zmogljiv kot SUV, trajnostno zasnovan kot ID.

Več o ID.4

Popolnoma električni ID.4 GTX z dvomotornim štirikolesnim pogonom

Ko užitek v vožnji temelji na preudarnosti

Od 0 do 100 km/h v 6,2 s, ničelne lokalne emisije CO2 - z novim ID.4 GTX vam med okolju prijazno vožnjo ne bo več treba sklepati kompromisov.

Več o ID.4 GTX

Popolnoma električni ID.5

Elegantna oblika učinkovitosti

Novi ID.5 s suvereno električno močjo in tekočo silhueto predstavlja sodobno simbiozo SUV-ja in kupeja. Med drugim omogoča brezžične posodobitve in razkriva nove razsežnosti električne mobilnosti.

Več o ID.5

Popolnoma električni ID.5 GTX z dvomotornim štirikolesnim pogonom

Športnik s čutom za okolje

Dvomotorni štirikolesni pogon, atletski kupejevski dizajn in osupljivi pospeški: spoznajte športno električno moč modela ID., ki optimalno združuje odgovorno vožnjo z enkratnim užitkom v vožnji. 

Več o ID.5 GTX

Polnilna postaja pred domačim pragom: ID. Charger4

Na parkirišču podjetja, pred trgovino, na avtocesti ali v parkirni hiši: ID. Buzz lahko napolnite domala povsod. Če si želite še več udobja, se odločite za ID. Charger. To je stenska polnilna postaja, ki omogoča hitro polnjenje pred domačimi hišnimi vrati.

Preprosto polnjenje doma

 

S polnilno postajo ID. Charger, ki je del ponudbe podjetja Elli, boste imeli svojo lastno električno polnilnico. Po njeni namestitvi boste svoj ID. Buzz lahko preprosto napolnili čez noč in se zjutraj polni energije podali v nov dan. Spletno povezljivi izvedbi ID. Charger Connect in Pro sta opremljeni z inteligentnim sistemom za upravljanje energije in ju je prek aplikacije mogoče upravljati na daljavo in individualno konfigurirati.

Več o ID. Chargerju - MOON

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen