Meni
Zapri meni
Zapri

Novi ID. Buzz

Z izključno električnim pogonom, celovito povezljivostjo in povsem novo zasnovo.

  1. 1.

    Vozila na slikah so opremljena z dodatno opremo. Pojdi nazaj

Z izključno električnim pogonom, celovito povezljivostjo in povsem novo zasnovo.

Novi ID. Buzz

Z izključno električnim pogonom, celovito povezljivostjo in povsem novo zasnovo.

  1. 1.

    Vozila na slikah so opremljena z dodatno opremo. Pojdi nazaj

Nova dimenzija električne mobilnosti

Dizajn nove dobe

Novi ID. Buzz se s svojim videzom zgleduje po legendarnem predhodniku Bulliju ter združuje sodobna proporcionalna razmerja z inovativnimi tehnologijami. Spoznajte njegove pametne funkcije, optimalno prostorsko zasnovo in inovativne luči. 

Več o ID. Buzzu

Trajnostna mobilnost na celi črti

ID. Buzz stavi na celovito trajnostno naravnanost, saj je ta ključ do podnebno prijaznejše prihodnosti. Kupcem bo dobavljen z nevtralno bilanco CO21, med vožnjo pa bodo lokalno zagotovljene ničelne emisije CO2. Ker so v notranjosti  med drugim uporabljeni reciklirani materiali - na primer pri sedežnih prevlekah, talnih oblogah in dekorativnem stropu - je udobje v popolnem sozvočju s trajnostjo.

Novo merilo za prostornost

Novi ID. Buzz je izrazito vsestranski model - tudi zaradi majhnega obračalnega kroga, ki meri le nekaj več kot 11 metrov. V notranjosti popolnoma nova prostorska zasnova z optimalno izrabo prostora zagotavlja veliko prostora za noge. Udobno nastavljivi sedeži ID. Buzza povečujejo prilagodljivost. Tako ima 5-sedežni model tudi z vsemi potniki v vozilu še vedno 1.121 litrov prtljažnega prostora za drugo sedežno vrsto.

ID. Buzz - tehnologija & povezljivost

Travel Assist z množicami podatkov

Za vas ohranja smer vožnje, druge pa na primerni razdalji

Travel Assist z množicami podatkov lahko namesto vas ohranja smer na voznem pasu in nastavljeno najvišjo hitrost ter pri tem upošteva razdaljo do spredaj vozečih vozil.2 Pri tem si pomaga s funkcijo prilagodljivega vodenja po voznem pasu, ki aktivno ohranja vozilo na sredini voznega pasu. Na avtocesti vam sistem po želji aktivno pomaga tudi pri menjavi voznega pasu.2 Poleg tega Travel Assist z množicami podatkov lahko prilagaja hitrost vozila veljavnim hitrostnim omejitvam in poteku poti (ovinkom, krožiščem itd.).2

Polnjenje

Polnjenje baterije je lahko povsem enostavno

Vožnja z ID. Buzzom ni le prijazna do podnebja, pač pa tudi izredno prilagodljiva. Največja polnilna moč pri hitrem polnjenju (DC) znaša do 170 kW, kar pomeni, da je na stebričku za hitro polnjenje z ustrezno polnilno močjo mogoče napolniti baterijo od 5 do 80 odstotkov že v pribl. 30 minutah. 

Brezžične posodobitve

Vedno posodobljene funkcije

Posodobitve programske opreme povečujejo funkcionalnost digitalnih sistemov v ID. Buzzu. Te je z brezžičnimi posodobitvami3 v kombinaciji s pogodbo za We Connect4 mogoče redno posodabljati in nadgrajevati. Brezžične posodobitve se prenesejo v ozadju prek dostopa do mobilnega omrežja v ID. Buzzu. Ko je takšna posodobitev na voljo, se v infotainment sistemu prikaže sporočilo in ID. Buzz vas vodi skozi korake do namestitve.

Zasnova luči

Sodobna osvetlitev, ki komunicira z vami

Simpatična podoba ID. Buzza je v veliki meri rezultat sodobne zasnove luči. Ko se z avtomobilskim ključem (velja za vozila z opcijskim sistemom Keyless Access za zaklepanje in zagon brez ključa), približate vozilu, se opcijski matrični LED-žarometi električno dvignejo in zasvetijo - kot da bi ID. Buzz odprl oči in vam tako zaželel dobrodošlico. V notranjosti vas nato s svetlobnim znakom in tihim zvokom pozdravi še interaktivni sistem ID. Light. 

Infotainment

Dobrodošli v digitalnem svetu

Digitalni kombinirani instrument, internetna povezava, mobilne spletne storitve in integrirano glasovno upravljanje - v novem ID. Buzzu vas pričakujejo najsodobnejše tehnologije na visoki ravni. Prek vmesnika App-Connect lahko glasbo, zvočne knjige ali sporočila preprosto prenesete na opcijski, do 30,5 cm (12 palcev) veliki barvni zaslon na dotik, s katerim je opremljen infotainment sistem. Z infotainment sistemom lahko sicer udobno upravljate številne funkcije - med drugim tudi predvajanje digitalnega radia DAB+.   

ID. Buzz Cargo

Z modelom ID. Buzz Cargo lahko pri opravljanju svojih delovnih nalog spoznate povsem novo dimenzijo mobilnosti. 

Transporter prihodnosti

 

Z modelom ID. Buzz Cargo boste v prednostih cenovno ugodnejše električne mobilnosti lahko uživali tudi v službenem času. Prepričala pa vas bo še vrsta drugih adutov: na primer prostoren tovorni prostor, ki je s svojo zasnovo posebej prilagojen za najrazličnejše delovne podvige.

Novi ID. Buzz: bodite na tekočem

Bi želeli izvedeti več o ID. Buzzu? Obiščite spletno stran Volkswagen Gospodarska vozila z vsemi informacijami o modelih ID. Buzz in ID. Buzz Cargo. 

Polnilna postaja pred domačim pragom: ID. Charger5

Na parkirišču podjetja, pred trgovino, na avtocesti ali v parkirni hiši: ID. Buzz lahko napolnite domala povsod. Če si želite še več udobja, se odločite za ID. Charger. To je stenska polnilna postaja, ki omogoča hitro polnjenje pred domačimi hišnimi vrati. Želeno različico polnilne postaje ID. Charger in storitev namestitve lahko enostavno naročite prek spleta ali neposredno pri izbranem trgovcu z vozili znamke Volkswagen.

Preprosto polnjenje doma

 

S polnilno postajo ID. Charger boste imeli svojo lastno električno polnilnico. Po njeni namestitvi boste svoj ID. Buzz lahko preprosto napolnili čez noč in se zjutraj polni energije podali v nov dan. Spletno povezljivi izvedbi ID. Charger Connect in Pro sta opremljeni z inteligentnim sistemom za upravljanje energije in ju je prek aplikacije mogoče upravljati na daljavo in individualno konfigurirati.

Več o ID. Chargerju - MOON

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.