Bodite na cilju, še preden se odpeljete

Prostorsko udobje

Takoj ko se usedete v Golf, vas prevzame dober občutek. Udobje zagotavlja voznikov sedež z nastavljivo višino in neposrednim pogledom na digitalni kombinirani instrument s 25,4-centimetrskim (10-palčnim) zaslonom. Zraven sodi še opcijska klimatska naprava Air Care Climatronic s 3-conskim uravnavanjem temperature ter ambientna osvetlitev spredaj in zadaj, ki jo lahko prilagodite glede na vzdušje - z 10 ali opcijsko z do 32 barvami. Izpostaviti velja še dejstvo, da je vsa osvetlitev notranjosti v celoti zasnovana v LED-tehnologiji.
 

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Novi Golf

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen