VW Golf.

Zasnova luči.

Serijski halogenski žarometi z dnevnimi lučmi v LED-tehnologiji celo v slabih svetlobnih razmerah zagotavljajo dobro vidljivost. Opremljeni so s sistemom za uravnavanje višine svetlobnega snopa, ki pri spremembi obteženosti ustrezno izravna doseg svetlobnega snopa.

Z opcijskimi LED-žarometi pride oblikovna zasnova novega Golfa še bolje do izraza. LED-žarometi so varčni, zaradi svetlobnega spektra, ki je podoben dnevni svetlobi, pa zmanjšujejo obremenitev oči. Tako boste celo v neugodnih razmerah imeli dober pregled nad cestiščem in boste bolje videli druge udeležence v prometu.

Integrirane dinamične smerno prilagodljive luči (dodatna oprema) omogočajo, da v ovinkih hitreje opazite morebitne ovire. K dobri vidljivosti pomembno prispeva tudi naprava za čiščenje žarometov (z opozorilno lučko za nivo tekočine za čiščenje stekel), ki je prav tako na voljo kot dodatna oprema. Privlačna posebnost v ponudbi so opcijske tridimenzionalne zadnje LED-luči z dinamičnimi smerniki. Ti smer zavijanja nakazujejo z animiranim svetlobnim pasom.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Tako vsestranski kot le malokateri avto. Golf.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen