VW Golf: usnjeno oblazinjenje

Za Golf so na voljo različne izvedbe usnjenega oblazinjenja in oblazinjenja ArtVelours. Si želite nekaj posebnega? Potem izberite oblazinjenje Vienna,ki ima zaradi perforacije svojevrstno kontrastno barvno zasnovo.
Naj bo vaša odločitev na koncu takšna ali drugačna - za voznikov in sovoznikov sedež v vsakem primeru velja, da zagotavljata visoko raven udobja, saj omogočata dobro stransko oporo,poleg tega pa sta opremljena s sistemom ogrevanja. Navdušilo vas bo tudi usnje na ročici ročne zavore, večfunkcijskem volanu in prestavni ročici. Z njim je med drugim zagotovljen dober oprijem. Od izvedbe Comfortline naprej je volan opcijsko lahko tudi ogrevan, kar je v hladnih dneh preprosto neprecenljivo.

 

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani www.volkswagen.si

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke. S klikom na ‘Sprejmi’ potrjujete, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Sprejmi in nadaljuj
Zapri meni
Zapri

Tako vsestranski kot le malokateri avto. Golf.