Sedež ergoActive. Vaš hrbet vam bo hvaležen.

Opcijski 14-smerno nastavljivi sedež ergoActive s svojo športno-komfortno zasnovo omogoča sproščeno sedenje. Na voljo je za voznika in ima trdno osnovno strukturo, ki je prilagojena obliki hrbtenice. Opremljen je s sistemom ogrevanja in stikali za električno nastavljanje. Poleg višine sedeža je mogoče individualno prilagajati tudi globino sedišča in naklon naslonjala. Električna ledvena opora z masažno funkcijo med vožnjo razbremeni vaš hrbet in poskrbi za prijeten občutek sproščenosti.

Voznikov sedež ergoActive lahko pomaga preprečiti težave s hrbtom, poleg tega pa prispeva k večjemu voznemu udobju.Že 8. decembra 2011 je prejel certifikat kakovosti nemškega neodvisnega združenja za zdrav hrbet, ki označuje hrbtu prijazne izdelke.

 

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani www.volkswagen.si

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke. S klikom na ‘Sprejmi’ potrjujete, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Sprejmi in nadaljuj
Zapri meni
Zapri

Tako vsestranski kot le malokateri avto. Golf.