Popolno razvedrilo na poti do vsakega cilja.

Pri Golfu lahko izbirate med dvema navigacijskima sistemoma, ki sta na voljo kot dodatna oprema. Sistem Discover Media ima 20,3-centimetrski (8-palčni) barvni zaslon na dotik, osem zvočnikov, radijski sprejemnik za sprejem FM-signala, CD-enoto, dve reži za SD-kartice, USB-vhod ter Bluetooth vmesnik za mobilne telefone. Poleg tega so vam na voljo brezplačne posodobitve programske opreme.

 

In če želite še več: posebnost opcijskega navigacijskega sistema Discover Pro je inovativno upravljanje z gestami. To vam med drugim omogoča, da z gibom roke zamenjate radijsko postajo ali spremenite sistemske nastavitve svojega avtomobila (npr. jakost notranje osvetlitve). Sistem je opremljen s 23,4-centimetrskim (9,2-palčnim) zaslonom, na katerem so zemljevidi lahko pregledno prikazani v 3D-perspektivi. Poleg tega ima osem zvočnikov, radijski sprejemnik za sprejem FM-signala, DVD-enoto, ki predvaja tudi glasbene datoteke v MP3-, AAC- in WMA-formatu, dve reži za SD-kartice, USB-vhod ter Bluetooth vmesnik za mobilne telefone.

Oba sistema sta opremljena z anteno s primerjalnikom signala, ki celo v slabih pogojih zagotavlja dober sprejem.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani www.volkswagen.si

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke. S klikom na ‘Sprejmi’ potrjujete, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Sprejmi in nadaljuj
Zapri meni
Zapri

Tako vsestranski kot le malokateri avto. Golf.