VW Golf: Luči

 

Serijski halogenski žarometi z dnevnimi lučmi v LED-tehnologiji celo v slabih svetlobnih razmerah zagotavljajo dobro vidljivost. Opremljeni so s sistemom za uravnavanje višine svetlobnega snopa, ki pri spremembi obteženosti ustrezno izravna doseg svetlobnega snopa.

Z opcijskimi LED-žarometi pride oblikovna zasnova Golfa še bolje do izraza. LED-žarometi so energijsko varčni, zaradi svetlobnega spektra, ki je podoben dnevni svetlobi, pa zmanjšujejo obremenitev oči. Po želji lahko dodatno naročite še LED-meglenki. Tako boste celo v neugodnih razmerah imeli dober pregled nad cestiščem in boste bolje videli druge udeležence v prometu.

Integrirane dinamične smerno prilagodljive luči (dodatna oprema) omogočajo, da v ovinkih hitreje opazite morebitne ovire. K dobri vidljivosti pomembno prispeva tudi naprava za čiščenje žarometov (z opozorilno lučko za nivo tekočine za čiščenje stekel), ki je prav tako na voljo kot dodatna oprema. Privlačna posebnost v ponudbi so opcijske zadnje luči z dinamičnimi smerniki. Ti smer zavijanja nakazujejo z animiranim svetlobnim pasom.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Golf Tako vsestranski kot le malokateri avto.