Bodite vedno seznanjeni z aktualnim dogajanjem.

Car-Net Guide & Inform

Paket storitev Car-Net Guide & Inform¹ je kot dodatno opremo mogoče naročiti v kombinaciji z infotainment sistemoma Discover Media in Discover Pro. Omogoča vam dostop do aktualnih podatkov s spleta in če kje pride do zastoja, ste o tem obveščeni v realnem času. Poleg tega lahko v realnem času preverite, v kateri parkirni hiši so še prosta parkirna mesta. Storitev za iskanje posebnih ciljev vam pomaga najti interesne točke, kot so hoteli, restavracije ali bencinski servisi.

Uporaba mobilnih spletnih storitev Car-Net Guide & Inform je mogoča le z opcijskima sistemoma Discover Media in Discover Pro.Poleg tega potrebujete prenosno napravo (npr. pametni telefon), ki jo lahko uporabite kot mobilno dostopno točko za WLAN.Alternativno je pri opcijskem telefonskem vmesniku Premium mogoče uporabiti mobilni telefon s profilom za oddaljeni dostop do SIM-kartice (rSAP) ali pa SIM-kartico za storitve telefoniranja in prenosa podatkov.Storitve Car-Net Guide & Inform so na voljo samo pod pogojem, da imate obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem, in le na področjih, ki so pokrita z ustreznim omrežjem mobilne telefonije.Pri prenosu podatkovnih paketov z interneta lahko – odvisno od tarife in predvsem pri uporabi v tujini – nastanejo dodatni stroški, na primer zaradi gostovanja v drugih omrežjih.Zaradi morebitnega velikega obsega prenosa podatkov med uporabo storitev Car-Net Guide & Inform priporočamo, da uporabnik s svojim mobilnim operaterjem sklene pogodbo s pavšalno tarifo za prenos podatkov!Za uporabo storitev Car-Net Guide & Inform je z družbo Volkswagen AG treba skleniti ločeno pogodbo.Kupec ima po prevzemu vozila 90 dni časa, da na spletni strani www.volkswagen.com/car-net registrira svoje vozilo.Obseg razpoložljivih storitev Car-Net Guide & Inform se v posameznih državah lahko razlikuje.Storitve so na voljo za sklenjeni čas veljavnosti pogodbe, pri čemer lahko pride do vsebinskih sprememb.Podrobnejše informacije o storitvah Car-Net Guide & Inform so na voljo na spletni strani www.volkswagen.com/car-net in pri partnerjih Volkswagen. Za informacije o tarifnih pogojih se lahko obrnete na svojega mobilnega operaterja.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Tako vsestranski kot le malokateri avto. Golf.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen