VW Golf R:

telefonija

Opcijski telefonski vmesnik Premium poleg naprave za prostoročno telefoniranje vključuje tudi povezavo z zunanjo anteno vozila ter praktičen USB-priključek za prenos podatkov in polnjenje (vgrajen v sredinski konzoli). Vzpostavitev povezave s pametnim telefonom je tako povsem preprosta in dodaten nosilec za telefon ni potreben.

Pomembna prednost vmesnika je tudi integrirani telefonski modul s sprejemno-oddajno enoto za GSM/UMTS. Tako se lahko individualno odločite, ali boste sistem povezali s svojim mobilnim telefonom ali pa boste uporabili ločeno SIM-kartico. V obeh primerih se lahko veselite dobre kakovosti sprejema, kajti telefonski modul je povezan z zunanjo anteno vozila.

Vmesnik vam omogoča tudi, da aktivni telefonski pogovor v vozilu prek Bluetooth tehnologije prenesete na napravo za prostoročno telefoniranje - pod pogojem, da vaš pametni telefon podpira Bluetooth® profil rSAP (remote SIM Access Profile). Upravljanje lahko poteka glasovno, z večfunkcijskim volanom ali prek infotainment sistema.

Zagotovite si popolno udobje: opcijski telefonski vmesnik Comfort omogoča prostoročno telefoniranje, opremljen pa je tudi s funkcijo indukcijskega polnjenja. Telefon se indukcijsko poveže z zunanjo anteno vozila, dodatno pa je v predalu v sredinskem naslonu za roke na voljo tudi USB-vmesnik za prenos podatkov in polnjenje. Telefoniranje v avtomobilu bi tako le stežka bilo še bolj udobno. Pri tem velja izpostaviti, da indukcijska povezava z zunanjo anteno vozila v kombinaciji s kakovostnim mikrofonom v stropni oblogi in predvajanjem zvoka po avtomobilskih zvočnikih zagotavlja odlično razločnost govora. Dodaten nosilec za telefon ni več potreben. Elegantna rešitev vas bo s svojo funkcionalnostjo zagotovo prepričala.

 

Več informacij o Volkswagnovi mobilni telefoniji

Pri prenosu podatkovnih paketov z interneta lahko – odvisno od tarife in predvsem pri uporabi v tujini – nastanejo dodatni stroški (npr. zaradi gostovanja v drugih omrežjih).V sklopu ponudbe Volkswagnove dopolnilne opreme vam priporočamo, da s svojim mobilnim operaterjem sklenete pogodbo s pavšalno tarifo za prenos podatkov.Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg.Na nekaterih slikah je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko,ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola.Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni
Zapri

Ko tehnika ni le sinonim za napredek, temveč tudi za hitrost. Golf R

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen