Otipljiva moč.

Ko boste sedli za volan Golfa R, se bo utrip vašega srca v hipu pospešil: športnost in dinamika vozila se namreč zrcalita tudi v zasnovi notranjosti. Modro osvetljene vstopne letve iz legiranega jekla, dekorativni elementi v izvedbi Carbon Touch z ambientno osvetlitvijo in kapice pedalov iz legiranega jekla narekujejo le eno smer: naprej. Črna stropna obloga in aktivni informacijski zaslon z značilnim dizajnom modelov R poudarjata to dinamiko. Športni celostni zasnovi Golfa R dajejo piko na i začetni zaslonski prikaz z logotipom R, usnjena glava prestavne ročice z aluminijastim dekorjem in kristalno sivi okrasni šivi.

Z večfunkcijskim športnim usnjenim volanom, značilnim za modele R, boste ob naročilu opcijskega menjalnika z dvojno sklopko DSG lahko tudi bliskovito hitro prestavljali -z enostavnim pritiskom na prestavno tipko, brez odmikanja roke z volana.

Izrazita športnost Golfa R kaj hitro pride do izraza tudi med vožnjo. Prav zato so že serijsko na voljo ekstra športni sedeži, ki zagotavljajo udobno sedenje in zanesljivo stransko oporo. Prepričajo s poudarjeno športnim videzom in med vožnjo skrbijo za optimalno varnost. Sprednjima sedežema daje svojstven pečat kombinacija tkanine Race in alkantare (na notranjih delih sedežnih stranic). Krasijo ju šivi v kristalno sivi barvi.Kot dodatno opremo je za ekstra športne sedeže mogoče naročiti kombinacijo napa usnja in usnja Carbon Style*. Na naslonjalih sprednjih sedežev je integriran logotip R,sredinski deli sedežev pa so po želji na voljo v antracitni ali moderno sivi barvi.

* Sredinski deli sedežev v napa usnju; sprednji del sprednjih vzglavnikov, ramenski del in notranji deli stranic na sprednjih sedežih in zunanjih zadnjih sedežih v usnju Carbon Style (cepljeno usnje).Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg.Na nekaterih slikah je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko,ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola.Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Ko tehnika ni le sinonim za napredek, temveč tudi za hitrost. Golf R

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen