Odličen razlog za veselje pred vsakim ovinkom.

Kdo bi si mislil, da je tako zahteven tehnični izraz, kot je elektronska zapora diferenciala XDS, lahko razlog za nasmeh do ušes? Kot idealen primer za to lahko služi Golf GTI Performance, pri katerem ta serijska komponenta skrbi za večjo dinamiko, večjo vlečno silo in predvsem za pomirjajoč občutek varnosti v ovinkih. Z enostranskim, natančnim povečanjem zavornega tlaka je vožnja skozi ovinke še bolj športna in hitra, voznik pa enostavneje ohranja želeno smer vožnje. Prav nič ni torej presenetljivo, da se že med približevanjem ovinku kotička ust raztegneta v širok nasmeh. Na ovinkastih odsekih poti vam poleg tega pomaga tudi napredno progresivno krmiljenje, ki zagotavlja visoko mero nadzora in udobja. Z bolj neposrednim prenosom krmilne sile namreč omogoča večjo vozno dinamiko. Prednosti prinaša tudi v vsakodnevnih situacijah. Tako boste z njim za vrtenje volana potrebovali manj moči - na primer pri parkiranju.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Golf GTI Performance

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen