Golf GTI Performance ima športne sedeže po vzoru legendarnih predhodnikov.

Tudi sodoben športni kupe, kot je Golf GTI Performance, je zavezan svoji tradiciji. Že serijska oprema prvega Golfa GTI, ki je na trg prišel leta 1976, je vključevala športne sedeže z rdečim škotskim karo vzorcem. Tudi današnje tekstilne prevleke z imenom Clark so kariraste, pika na i pa so rdeči okrasni šivi.


Zasnova sedežev je izpopolnjena, tako da so danes še bolj športni. Poleg tega sta sprednja sedeža nastavljiva po višini in imata na hrbtni strani žepa. Seveda pa ostaja zavedanje, da sedite v avtomobilu, ki združuje kakovost, športnost in funkcionalnost. Odličen primer za to je asimetrično deljivo in zložljivo naslonjalo zadnje sedežne klopi.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Golf GTI Performance

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen