VW Golf GTI:

platišča

Neustavljiva privlačnost in jasna izrazna moč: ko boste izza ovinka pripeljali z aluminijastimi platišči Brooklyn, se boste takoj znašli v središču pozornosti. Markantna aluminijasta platišča s športnimi pnevmatikami dimenzije 225/45 R 17 poudarjajo dinamiko, ki je zapisana v genih GTI-modelov, obenem pa so izraz močne osebnosti. Z njimi Golf GTI Performance ob pogledu s strani takoj razkrije svojo identiteto.

Raven športnosti pa je lahko še višja: na primer s črnimi in poliranimi 18-palčnimi aluminijastimi platišči Milton Keynes. Če se vam zdi, da boste z njimi še vedno premalo izstopali, se lahko odločite za opcijska polirana 19-palčna platišča Brescia s 5-krakim Y-dizajnom ali za 19-palčna aluminijasta platišča Santiago s sijočimi križnimi kraki. Obe izvedbi platišč sta del ekskluzivne ponudbe podjetja Volkswagen R in kljub impresivni velikosti delujeta izjemno lahkotno. Izpostaviti velja še, da so pri vseh platiščih na kolesih nameščene značilne, rdeče lakirane zavorne čeljusti z napisom GTI.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Golf GTI Performance

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen