Zagotovite si še večjo moč in obenem ohranite popoln nadzor.

Obožujete ostre ovinke? Potem vam je Golf GTI Performance pisan na kožo.Med drugim je namreč opremljen z elektrohidravlično zaporo diferenciala sprednje preme (VAQ), ki spredaj zagotavlja največjo možno vlečno silo. S tem je pri športnem načinu vožnje zagotovljen izjemno dober nadzor. To pa še ni vse: z impresivno močjo 180 kW (245 KM) je za pospešek od 0 do 100 km/h potrebne le 6,2 sekunde, najvišja hitrost pa znaša 250 km/h (elektronsko omejena). Na sprednjih kolesih so nameščeni izjemno veliki, 340-milimetrski zavorni koluti, ki vzbujajo pozornost z napisom GTI na rdečih zavornih čeljustih.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Golf GTI Performance

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen