VW Golf GTD: Car-Net Guide & Inform

 

Paket storitev Car-Net Guide & Inform je serijski v kombinaciji z multimedijskima sistemoma Discover Media in Discover Pro. Omogoča vam dostop do aktualnih podatkov s spleta in če bo kje prišlo do zastoja, boste o tem obveščeni v realnem času. Poleg tega boste lahko v realnem času preverili, v kateri parkirni hiši so še prosta parkirna mesta. Storitev za iskanje posebnih ciljev vam bo pomagala najti interesne točke, kot so hoteli, restavracije ali bencinski servisi.

S paketom Guide & Inform Plus, ki ga v kombinaciji s sistemom Discover Pro lahko tri leta uporabljate brezplačno, si boste dodatno poenostavili orientacijo. Omogoča vam namreč ogled satelitskih posnetkov in nadrobnih slik iz aplikacije Google Earth® ter dostop do panoramskih slik s 360-stopinjskim prikazom iz aplikacije Google Street View®.

 

Več

 

 

1) Za uporabo mobilnih spletnih storitev (Car-Net) potrebujete mobilno napravo (npr. pametni telefon), ki jo je mogoče uporabiti kot mobilno dostopno točko za WLAN. Storitve Car-Net so na voljo samo pod pogojem, da ima uporabnik obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem, in le na področjih, ki so pokrita z ustreznim omrežjem mobilne telefonije. Pri prenosu podatkovnih paketov z interneta lahko - odvisno od tarife in predvsem pri uporabi v tujini - nastanejo dodatni stroški (npr. zaradi gostovanja v drugih omrežjih). Zaradi morebitnega velikega obsega prenosa podatkov med uporabo storitev Car-Net priporočamo, da uporabnik s svojim mobilnim operaterjem sklene pogodbo s pavšalno tarifo za prenos podatkov! Za uporabo storitev Car-Net je z družbo Volkswagen AG treba skleniti ločeno pogodbo. Kupec ima po prevzemu vozila 90 dni časa, da na spletni strani www.volkswagen.com/Car-Net registrira svoje vozilo. Razpoložljivost storitev Car-Net se v posameznih državah lahko razlikuje. Storitve so na voljo za sklenjeni čas veljavnosti pogodbe, pri čemer lahko pride do vsebinskih sprememb. Podrobnejše informacije o storitvah Car-Net so na voljo na spletni strani www.volkswagen.com/Car-Net in pri Volkswagnovih partnerjih. Za informacije o tarifnih pogojih se lahko obrnete na svojega mobilnega operaterja.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Golf GTD Če moč pomnožimo s prevoženo potjo, dobimo užitek v vožnji.