Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Golf GTD Če moč pomnožimo s prevoženo potjo, dobimo užitek v vožnji.

Če moč pomnožimo s prevoženo potjo, dobimo užitek v vožnji.

Zmogljiv in učinkovit, a brez potrebe, da mora to vsem jasno pokazati: Golf GTD prepriča s športnostjo, izrazito suverenostjo in prečiščenim dizajnom, ki zna opozoriti nase tudi kljub nekoliko zadržanemu značaju.

Galerija

Spoznajte Golf GTD iz vseh zornih kotov.

Spoznajte Golf GTD iz vseh zornih kotov.

Oprema & dizajn

Notranjost

Tudi v športnem avtomobilizmu je prostor za eleganco.

Športnost: notranjost Golfa GTD navdušuje s kakovostno, markantno in za GTD-modele značilno opremo in ima med drugim svojstveno armaturno ploščo, kariraste športne sedeže ter kapice za pedale iz legiranega jekla.

Zunanjost

Uglajena športnost.

Zmogljiv in učinkovit, a brez potrebe, da mora to vsem jasno pokazati: Golf GTD prepriča s športnostjo, izrazito suverenostjo in prečiščenim dizajnom, ki zna opozoriti nase tudi kljub nekoliko zadržanemu značaju.

Luči

Nekaj bo jasno že na prvi pogled.

Svetlobna grafika Golfa GTD zna poskrbeti za nepozaben vtis. Luči so na voljo v več privlačnih izvedbah. In povsem vseeno je, za katero možnost se boste odločili: vse luči zagotavljajo dobro vidljivost.

Platišča in pnevmatike

Ponudba platišč za Golf GTD - pustite se zapeljati.

Katera kombinacija pnevmatik in platišč najbolj pristaja Golfu GTD? O tem ima seveda vsak svoje mnenje. Vsekakor pa velja, da aluminijasta platišča poudarjajo športni značaj Golfa GTD.

Multimedijski sistemi

Telefonija.

Poenostavite si komuniciranje.

Vzemite si čas za pogovor. A imejte pri tem obe roki ves čas na volanu. Golf GTD vam to omogoča z dvema opcijskima telefonskima vmesnikoma, ki zagotavljata najvišjo raven udobja.

Radijski sistemi

Če želite, lahko tudi le poslušate radio.

Ko se vozite z Golfom GTD, ste vi tisti, ki odloča o programu. To vam omogoča serijski radio Composition Media z ustreznimi zvočniki, enostavnim načinom upravljanja in številnimi možnostmi za priklop zunanjih naprav.

Navigacija

Popolno razvedrilo na poti do vsakega cilja.

Dva opcijska navigacijska sistema se ponašata z vrsto inovativnih funkcij in lahko izpolnita domala vse želje. Tako lahko uživate v vrhunski kakovosti predvajanja glasbe in zanesljivo dosežete vsak cilj.

Car-Net Guide & Inform

Bodite tudi med vožnjo z vsem na tekočem. 

S storitvami Car-Net Guide & Inform boste kadarkoli lahko poiskali vznemirljive cilje v svoji okolici, prvo prosto parkirno mesto ali pa najbližji bencinski servis. Med drugim vam bodo na voljo tudi novice z interneta.

Učinkovitost

Motor

Vzame vam sapo in vam podari nasmešek.

Odličen razlog za veselje: pravi razlog za superiornost Golfa GTD se skriva pod pokrovom motornega prostora. 2,0-litrski motor TDI s 135 kW (184 KM) je osupljivo prožen, dih pa jemlje tudi z edinstvenim zvokom. To je formula za popoln užitek v vožnji.

Progresivno krmiljenje

Z manj moči do več vozne dinamike.

Golf GTD je brezkompromisen, a kdaj pa kdaj tudi popusti. Na primer s svojim naprednim progresivnim krmiljenjem, ki navdušuje tako med športno vožnjo kot tudi v povsem običajnih voznih situacijah.

Športno podvozje

Odločite se za športno vez med avtomobilom in cesto.

Čvrsto športno podvozje, ki je za Golf GTD na voljo že serijsko, vam zagotavlja še več užitka v vožnji in odlično vodljivost. Športnost na ta način združuje z enkratnim udobjem.

Asistenčni sistemi

Avtomatsko uravnavanje razdalje (ACC) in sistem za nadzor prometa Front Assist

V gostem prometu lahko ostanete povsem sproščeni.

S serijskim sistemom za avtomatsko uravnavanje razdalje (ACC) bo vsaka vožnja bolj sproščena. Sistem za nadzor prometa Front Assist, ki je na voljo z mestno funkcijo zaviranja v sili in funkcijo za zaznavanje pešcev, je serijski.

Parkirni sistem s krmilno avtomatiko Park Assist

Parkiranje je lahko tako enostavno.

Ali še vedno parkirate sami? Opcijski parkirni sistem s krmilno avtomatiko Park Assist namesto vas vrti volan, poleg tega pa vam poenostavi iskanje parkirnega mesta. Z ultrazvočnimi senzorji preveri, ali je prosto parkirno mesto dovolj veliko za vaš Golf.

Asistenca za zastoje in Emergency Assist

Da nikdar več ne boste imeli občutka, da ste obtičali na mestu.

Asistenca za zastoje vas razbremeni pri vožnji, ki vam zaradi pogostega ustavljanja in speljevanja para živce, in pomaga preprečevati nezgode, do katerih pogosto pride v zastojih. Opcijska asistenca Emergency Assist lahko prepozna, da voznik ne zmore več upravljati vozila, in delno prevzame krmiljenje.

Dinamično uravnavanje dolgih luči Dynamic Light Assist

Kljub vozilom na nasprotnem voznem pasu lahko vaša stran ostane optimalno osvetljena.

Mar ne bi bilo bolj udobno, če bi ponoči na regionalnih cestah lahko ves čas vozili z dolgimi lučmi? To vam omogoča sistem Dynamic Light Assist, ki preprečuje, da bi z dolgimi lučmi zaslepili druge udeležence v prometu.

Senzor za mrtvi kot z asistenco za odparkiranje

Vaš Golf GTD vam lahko pomaga, ko želite zamenjati vozni pas ali zapeljati s parkirnega mesta.

Opcijski senzor za mrtvi kot vas med vožnjo v okviru sistemskih omejitev opozarja na vozila v mrtvem kotu, asistenca za odparkiranje pa v okviru sistemskih omejitev pri vzvratnem izvozu s parkirnega mesta nadzoruje območje ob straneh vozila.

Udobje

Aktivni informacijski zaslon

Spremljajte natanko tisto, kar vas zanima.

Klasični merilnik hitrosti je stvar preteklosti. Zakaj ne bi namesto klasičnih okroglih merilnikov izbrali raje visokoločljivostni zaslon? Aktivni informacijski zaslon (digitalni kombinirani instrument) je inovativna rešitev, ki vam nudi izjemno širok nabor informacij. Tako ne boste vedeli le, s kolikšno hitrostjo vozite in koliko goriva je še v rezervoarju.

Sedežno udobje

Udobno se namestite in uživajte.

Sedeži Golfa GTD so s premišljenim dizajnom nadvse privlačni na pogled, obenem pa odlično poskrbijo za vaš hrbet. Zlasti na daljših potovanjih je konstantno visoka mera udobja preprosto neprecenljiva.

DYNAUDIO Excite

Za odlično razpoloženje in popolno harmonijo zvoka.

Da glasba v avtomobilu lahko zveni celo bolje kot doma iz vaše hi-fi naprave? Opcijski avdiosistem DYNAUDIO Excite je usklajen s prostorsko akustiko vozila in zagotavlja zvok, ki bo s svojo kakovostjo presegel celo vaša najvišja pričakovanja.

Usnjeno oblazinjenje

Naj v notranjosti zavlada pridih razkošja.

Oblikujte si svojo lastno cono udobja: kakovostno in mehko usnje Vienna (dodatna oprema) v kombinaciji s komfortno zasnovanima sedežema za voznika in sovoznika ustvarja ambient na ravni luksuznega razreda.

Nadaljnji koraki