Za odlično razpoloženje in popolno harmonijo zvoka.

Dynaudio Excite

Če bi radi slišali prav vse odtenke svojih najljubših glasbenih posnetkov, natančne base in kristalno čiste visoke tone, potem je prava izbira za vas avdiosistem DYNAUDIO Excite, ki ga je zasnovalo specializirano dansko podjetje Dynaudio.Osem zvočnikov, ki so do potankosti prilagojeni zasnovi notranjosti, globokotonski zvočnik in digitalni 10-kanalni ojačevalnik s skupno močjo 400 W - to je kombinacija, ki med vožnjo zagotavlja vrhunske glasbene užitke. 

Zaradi digitalnega signalnega procesorja (DSP), ki pri predvajanju prek posameznih zvočnikov upošteva njihovo mesto vgradnje, vsi potniki v vozilu slišijo zvok tako, kot da bi sedeli na optimalnem mestu poslušanja.In ne glede na to, ali glasbo raje poslušate glasno ali tiho, in ne glede na to, ali imate raje rockovsko, elektronsko ali klasično glasbo,boste na cilju iz vozila izstopili bolj sproščeni.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani www.volkswagen.si

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke. S klikom na ‘Sprejmi’ potrjujete, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Sprejmi in nadaljuj
Zapri meni
Zapri

Prostor za spontanost. Golf Variant.