Spremljajte natanko tiste podatke, ki vas zanimajo.**

Aktivni informacijski zaslon

Če je vaš Volkswagen opremljen z aktivnim informacijskim zaslonom, lahko uživate v prednostih kombiniranega instrumenta z visokoločljivostnim TFT-zaslonom.Z različnimi informacijskimi profili lahko namensko določite izbrane podatke, ki se na kombiniranem instrumentu prikažejo poleg klasičnih vsebin, kot so merilnik števila vrtljajev, merilnik hitrosti in števec prevoženih kilometrov.Izbira informacijskih profilov pri tem poteka hitro in preprosto prek serijskega večfunkcijskega volana v vašem Volkswagnu.

Po potrebi lahko prikličete podrobne podatke o vožnji ali aktivirate vizualni prikaz asistenčnih sistemov.Pri infotainment sistemu Discover Media lahko izbirate, ali naj bo navigacijski zemljevid prikazan na aktivnem informacijskem zaslonu ali klasično na zaslonu naprave.Infotainment sistem Discover Pro omogoča celo sočasen prikaz na obeh mestih.

Premišljen koncept zagotavlja pregledno in prilagodljivo prikazovanje ter optimalno izrabo razpoložljive površine:tako je osrednji predel znotraj okroglih merilnikov lahko obogaten z dodatnimi podatki.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni
Zapri

Prostor za spontanost. Golf Variant.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen