VW Golf Variant GTD: Radio in navigacija

 

So se vam že kdaj uresničile prav vse želje? Bogata ponudba opreme vključuje dva radia in dva navigacijska sistema, ki se vsi ponašajo z enkratnim naborom funkcij.

Serijski radio Composition Media ima barvni zaslon na dotik z diagonalo 20,3 cm (8 palcev). Predvaja glasbene datoteke v MP3- in WMA-formatu, bere podatke z SD-kartic in sprejema radijske postaje v FM-območju. Opremljen je s osmimi kakovostnimi zvočniki in multimedijskima vtičnicama USB in AUX-IN za priklop zunanjih avdioenot. Prav tako ima tudi Bluetooh vmesnik za moblini telefon.

Tudi opcijski navigacijski sistem Discover Media ima barvni zaslon na dotik z diagonalo 20,3 cm (8 palcev). Širok nabor opreme in funkcij poleg tega vključuje osem zvočnikov, radijski sprejemnik za sprejem FM/AM-signala, CD-enoto, ki predvaja tudi glasbene datoteke v MP3-, AAC- in WMA-formatu, dve reži za SD-kartice, priključka AUX-IN in USB ter Bluetooth vmesnik za mobilni telefon.
In če želite še več: posebnost opcijskega navigacijskega sistema Discover Pro je inovativno upravljanje z gestami. To vam med drugim omogoča, da z gibom z roko zamenjate radijsko postajo ali spremenite sistemske nastavitve svojega avtomobila (npr. jakost osvetlitve instrumentov). Sistem je opremljen s 23,4-centimetrskim (9,2-palčnim) zaslonom, na katerem so zemljevidi lahko pregledno prikazani v 3D-perspektivi. Poleg tega ima osem zvočnikov, radijski sprejemnik za sprejem FM/AM-signala, CD-enoto, ki predvaja tudi glasbene datoteke v MP3-, AAC- in WMA-formatu, dve reži za SD-kartice, priključka AUX-IN in USB ter Bluetooth vmesnik za mobilni telefon.

Vsi navedeni sistemi so opremljeni z anteno s primerjalnikom signala, ki celo v slabih pogojih zagotavlja dober sprejem.

Na tem spletnem naslovu so vam na voljo posodobitve zemljevidov za vaš navigacijski sistem

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Golf Variant GTD Suverena moč na cesti.