Bodite odlično pripravljeni tudi na večje transportne naloge.

Golf Alltrack ponuja obilo prostora in prilagodljivosti za domala vse vaše načrte - pa naj gre za izlet na morje s surfi v prtljažniku ali za tedenske nakupe v supermarketu.Zaradi izjemno nizkega spodnjega roba prtljažnika - visok je le 60 cm - in prtljažnega dna z nastavljivo višino je udobje zagotovljeno tudi pri natovarjanju težjih predmetov.In celo daljše predmete, kot so na primer smuči, boste z odprtino za zadnjim sredinskim naslonom za roke prepeljali brez težav.Štirje pritrdilni obročki so nadvse praktična rešitev za pričvrstitev prtljage.

In če boste potrebovali še več prostora: prtljažni rolo je mogoče enostavno izgraditi in shraniti pod prilagodljivo prtljažno dno.V tem primeru je idealno, če je za zadnjo sedežno klopjo nameščena opcijska predelna mreža, ki učinkovito skrbi za varnost potnikov.Maksimalno prostornino prtljažnika, ki znaša okoli 1.600 litrov, lahko izkoristite, če poleg prtljažnega roloja izgradite še nastavljivo prtljažno dno.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni
Zapri

Za brezpotja brez skrbi. Golf Alltrack.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen