VW Golf Alltrack:motorji

Volkswagnovi motorji TDI s tehnologijo vbrizgavanja prek skupnega voda so sinonim za suveren razvoj moči in obenem nizko porabo goriva.Vozila s to generacijo dizelskih motorjev so opremljena s sistemom direktnega vbrizgavanja in turbopolnilnikom.Dizelsko gorivo se vbrizgava dinamično prek razdelilnega voda.Motorji TDI prepričajo z varčnostjo, odlično prožnostjo in veliko močjo.Zaradi visokega navora omogočajo tudi športen način vožnje.Poleg tega se ponašajo z izjemno tihim delovanjem.

Inovativne Volkswagnove bencinske motorje TSI odlikujejo velika moč, odlična prožnost in obenem majhna poraba.Poleg tega sta zaradi majhne gibne prostornine, turbopolnilnika in direktnega vbrizgavanja goriva zagotovljena zelo enakomeren razvoj moči in nadpovprečna učinkovitost.Volkswagen pri tem stavi na princip zmanjšanja gibne prostornine (t. i. downsizing),s katerim motorji kljub sorazmerno majhni gibni prostornini razvijejo veliko moč.Ta princip v avtomobilski industriji trenutno sodi med najučinkovitejše načine za varčevanje z gorivom.

Novi Golf Alltrack je poleg tega že serijsko opremljen s štirikolesnim pogonom 4MOTION.Ta v slabih vremenskih razmerah in na zahtevni podlagi zagotavlja zelo dobro vlečno silo.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni
Zapri

Za brezpotja brez skrbi. Golf Alltrack.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen