VW Golf Alltrack:motorji

Volkswagnovi motorji TDI s tehnologijo vbrizgavanja prek skupnega voda so sinonim za suveren razvoj moči in obenem nizko porabo goriva.Vozila s to generacijo dizelskih motorjev so opremljena s sistemom direktnega vbrizgavanja in turbopolnilnikom.Dizelsko gorivo se vbrizgava dinamično prek razdelilnega voda.Motorji TDI prepričajo z varčnostjo, odlično prožnostjo in veliko močjo.Zaradi visokega navora omogočajo tudi športen način vožnje.Poleg tega se ponašajo z izjemno tihim delovanjem.

Inovativne Volkswagnove bencinske motorje TSI odlikujejo velika moč, odlična prožnost in obenem majhna poraba.Poleg tega sta zaradi majhne gibne prostornine, turbopolnilnika in direktnega vbrizgavanja goriva zagotovljena zelo enakomeren razvoj moči in nadpovprečna učinkovitost.Volkswagen pri tem stavi na princip zmanjšanja gibne prostornine (t. i. downsizing),s katerim motorji kljub sorazmerno majhni gibni prostornini razvijejo veliko moč.Ta princip v avtomobilski industriji trenutno sodi med najučinkovitejše načine za varčevanje z gorivom.

Novi Golf Alltrack je poleg tega že serijsko opremljen s štirikolesnim pogonom 4MOTION.Ta v slabih vremenskih razmerah in na zahtevni podlagi zagotavlja zelo dobro vlečno silo.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani www.volkswagen.si

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke. S klikom na ‘Sprejmi’ potrjujete, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Sprejmi in nadaljuj
Zapri meni
Zapri

Za brezpotja brez skrbi. Golf Alltrack.