Naj pridejo do izraza vaše preference.Na vseh poteh.

Infotainment z osebnim profilom:če se boste odločili za opcijski navigacijski sistem Discover Pro, boste med vožnjo imeli dostop do vseh pomembnih informacij, z različnimi priključki za priklop zunanjih avdioenot pa boste lahko občutno popestrili razvedrilni program.23,4-centimetrski (9,2-palčni) barvni zaslon na dotik omogoča pregleden prikaz zemljevidov v 3D-perspektivi.

Z inovativnim upravljanjem z gestami je uporaba sistema še bolj intuitivna in preprosta:enostaven gib z roko zadostuje, da zamenjate radijsko postajo ali spremenite jakost osvetlitve instrumentov.Poleg tega boste s sistemom za izbiro voznega profila lahko karakteristike Golfa Alltrack prilagodili individualnim željam in trenutnim cestnim razmeram.

Izbirati je mogoče med profili NORMAL, ECO, SPORT, OFFROAD in INDIVIDUAL, pri čemer nastavitve lahko preprosto shranite v svoj osebni vozni profil.Tako so pri naslednji vožnji takoj znova dostopne.Za terensko vožnjo je najprimernejši profil OFFROAD.Ta hkrati aktivira več različnih asistenčnih sistemov in dodatno izboljša vozne lastnosti s speljevalno asistenco za zahtevnejše terene, spremenjeno karakteristiko pedala za plin in elektronskim stabilizacijskim programom, ki je posebej prilagojen za terensko vožnjo.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni
Zapri

Za brezpotja brez skrbi. Golf Alltrack.

 

Ups!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen