Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Novi Golf Alltrack Za brezpotja brez skrbi.

Za brezpotja brez skrbi.

Ko je vsakdanjik nekoliko manj vsakdanji: z večjim odmikom od tal, podvozjem za slabše terene, strešnimi letvami in velikim prtljažnikom boste zlahka kos vsaki situaciji. Štirikolesni pogon 4MOTION zagotavlja zanesljivo vlečno silo na domala vseh podlagah. Tako boste sproščeno dosegli svoj cilj.

Galerija

Oglejte si glavne značilnosti Golfa Alltrack iz različnih zornih kotov.

Oglejte si glavne značilnosti Golfa Alltrack iz različnih zornih kotov.

Oprema & dizajn

Notranjost

Ko se prostornost sreča z udobjem, kakovostjo in novimi tehnologijami.

Notranjost Golfa ima vse navedene odlike. Z enim samim ciljem: da bi bila vsaka vožnja kar se da sproščena.

Dizajn luči

Z LED-tehnologijo zasije v še večjem sijaju.

Cilj vedno jasno pred očmi - Golf Alltrack se ponaša s sodobno tehnologijo žarometov in še z vrsto drugih praktičnih elementov opreme.

Platišča in pnevmatike

Ponudba platišč za model Golf - pustite se zapeljati. 

Katera kombinacija pnevmatik in platišč najbolj pristaja Golfu Alltrack? O tem ima seveda vsak svoje mnenje. Vsekakor pa velja, da aluminijasta platišča poudarjajo športni značaj Golfa.

Asistenčni sistemi

Parkirni sistem s krmilno avtomatiko Park Assist

Naj vaš avtomobil parkira sam.

Čeprav sodite med redke, ki tudi pred publiko povsem sproščeno zapeljejo celo na najbolj ozka parkirna mesta, vas bo opcijski parkirni sistem Park Assist vseeno navdušil. Sistem namreč samodejno najde primerna parkirna mesta, pri parkiranju pa brez vsakršne pomoči vrti volan.

Funkcija večnaletnega zaviranja

Posledična trčenja je mogoče preprečiti.

Serijska funkcija večnaletnega zaviranja poskrbi, da se po trčenju ne zgodi še kaj. Po nezgodi prepreči nadaljnja trčenja in zanašanje vozila. V okviru sistemskih omejitev zagotovi, da se vaš Volkswagen kar najhitreje ustavi.

Terenski vozni program

Olajšajte si vožnjo po neutrjenih terenih.

Golf Alltrack vas lahko pripelje do cilja tudi na neutrjenih cestah. Ker želimo, da bi vam bila pri tem zagotovljena kar najvišja raven udobja, smo zasnovali terenski vozni program. Ta z več različnimi asistenčnimi funkcijami znatno poenostavi terensko vožnjo.

Avtomatsko uravnavanje razdalje (ACC) in sistem za nadzor prometa Front Assist

V gostem prometu lahko ostanete povsem sproščeni.

Si tudi vi kdaj želite, da bi imeli pomočnika, ki bi namesto vas spremljal promet pred vami? S serijskim avtomatskim uravnavanjem razdalje (ACC) ter serijskim sistemom za nadzor prometa Front Assist in mestno funkcijo zaviranja v sili boste med vožnjo lahko bolj sproščeni.

 

4MOTION

Ne izgubite tal pod nogami. 

Se tudi na mokri podlagi in na slabo vzdrževanih cestah ne želite odpovedati odlični vlečni sili? Z inteligentnim štirikolesnim pogonom 4MOTION vam je ta zagotovljena domala povsod.

 

Motorji

Zagotovite si prednosti, ki jih prinašata velika prožnost in majhna poraba.

Se radi in veliko vozite, vendar pa ne želite imeti visoke porabe? Naši dizelski motorji TDI ter bencinski motorji TSI so zasnovani tako, da zagotavljajo kar največjo učinkovitost, vlečno silo in moč.

BlueMotion Technology

Za vse, ki sem jim nizka poraba zdi še kako pomembna.

Golf Alltrack je opremljen z inteligentnimi ukrepi BlueMotion Technology, ki zmanjšujejo porabo goriva in med vožnjo zagotavljajo večjo učinkovitost. Mednje na primer sodita sistem start-stop in sistem za regeneracijo zavorne energije.

Sedež ergoActive

Bi radi dobro poskrbeli za svoj hrbet?

Integrirana masažna funkcija opcijskega sedeža ergoActive (na voljo za voznika) zagotavlja visoko raven sedežnega udobja. Z ogrevanjem sedežev lahko nastavite temperaturo, ki poskrbi za še prijetnejše počutje. Obenem na ta način razbremenite svoj hrbet.

Panoramsko dvižno-pomično strešno okno

Razgled, ki bo navdušil vse vaše sopotnike.

Streha vozila vas lahko navda z izrazitim občutkom svobode. Panoramsko dvižno-pomično strešno okno po želji poskrbi za več svetlobe, zraka in dobre volje. Je tako veliko, da bodo ostrmeli celo sopotniki na zadnji sedežni klopi.

 

Aktivni informacijski zaslon

Spremljajte natanko tisto, kar vas zanima.

Z opcijskim aktivnim informacijskim zaslonom boste uživali v prednostih kombiniranega instrumenta z 31-centimetrskim (12,3-palčnim) barvnim visokoločljivostnim zaslonom TFT.
Na osnovi različnih informacijskih profilov boste lahko določili, kateri podatki naj se - poleg klasičnih vsebin, kot so merilnik števila vrtljajev, merilnik hitrosti in števec prevoženih kilometrov - prednostno prikazujejo v kombiniranem instrumentu.

Klimatska naprava Climatronic

Naj vam v vozilu nikdar ne bo prevroče in naj vas nikdar ne zebe. 

Prevroče, premrzlo ali nekaj vmes? Ni vedno enostavno nastaviti prave temperature - še zlasti, kadar se z vami pelje več sopotnikov. S serijsko 2-consko klimatsko napravo Climatronic bodo razprave o primerni temperaturi končno preteklost.

Nadaljnji koraki