Več poudarkov. Več zavidljivih pogledov.

Naj vaš Golf Variant z opcijskim stilskim paketom Black Style pritegne še več zavidljivih pogledov. Za to poskrbijo opcijska 18-palčna aluminijasta platišča Bergamo pri opremi R-line ter črne letve in obrobe v zadnjem difuzorju. K ekspresivnemu dizajnu prispevajo tudi drugi črni poudarki, kot so strešne letve in okrasne obrobe na stranskih oknih. Pika na i športne zunanje podobe so črni poudarki na mreži hladilnika in mreži odprtine za zajemanje zraka ter črno lakirani ohišji zunanjih ogledal.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.