Čaka na vaš ukaz.

Z intuitivnim glasovnim upravljanjem* lahko v Golfu Variant z glasom upravljate radio, telefon, klimatsko napravo in navigacijski sistem. Z glasovnimi ukazi lahko izberete pravo radijsko postajo in ustrezen vnos v telefonskem imeniku ali pokličete želeno telefonsko številko. Z opcijsko storitvijo Spletno glasovno upravljanje iz sklopa We Connect Plus pa vas bo vaš novi Golf Variant razumel še bolje. Na spletu npr. izberite svojo najljubšo glasbo ali popolnoma intuitivno upravljajte vnos cilja v navigacijski sistem.

*Glasovno upravljanje v slovenskem jeziku ni na voljo.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.