Od izjemne športnosti do popolnega udobja.

Opcijsko dinamično uravnavanje podvozja DCC vam omogoča, da z upravljanjem drsnikov prek gest ali po želji prek glasovnega upravljanja natančno nastavite različne funkcije. Tako lahko individualno nadgradite načine Comfort, Eco in Sport, nastavljanje pa je zdaj možno tudi v območjih zunaj dosedanjih meja. Nad profilom Sport je območje z najmočnejšim možnim blaženjem za čim manjše gibanje karoserije in čim bolj neposredno odzivnost vozila. Pod profilom Comfort je mogoče karoserijo maksimalno oddvojiti od ceste in s tem povečati vozno udobje.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.