Doživetje zvoka med vožnjo

Novi opcijski avdiosistem proizvajalca Harman Kardon prepriča z izpopolnjenim zvokom in prefinjenim, elegantnim dizajnom. Izdelan je za ljubitelje akustike, ki med vožnjo glasbe ne želijo samo poslušati, ampak se je želijo radostiti. Doživeli boste uravnotežene visoke in nizke tone ter natančne base. S sistemom proizvajalca Harman Kardon bosta cesta in vaš Golf Variant obdana z nesluteno zvočno kuliso.

  • 8 zvočnikov
  • globokotonski zvočnik
  • osrednji zvočnik
  • 12-kanalni ojačevalnik
  • skupna moč 480 W

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.