Dobro povezani in kljub temu mobilni.

Telefonija.

Telefonirajte in kljub temu ostanite popolnoma osredotočeni na dogajanje v prometu. Udobno telefoniranje med vožnjo omogočata opcijska telefonska vmesnika, ki zagotavljata odlično razločnost govora: z digitalnim govornim procesorjem, kakovostnim mikrofonom v stropu in avtomobilskimi zvočniki. Zaradi povezave z zunanjo anteno vozila je sprejem tudi pri izredno slabi pokritosti z omrežjem kar najbolje zagotovljen.
Pri telefonskem vmesniku Comfort mobilni telefon odložite v predal, kjer se indukcijsko (torej brezžično) poveže z zunanjo anteno vozila. To pomeni, da ni več dodatno potreben še nakup ustreznega nosilca za telefon.
Telefonski vmesnik Business z LTE modulom omogoča, da se aktivni telefonski pogovor, ki ste ga začeli izven vozila, prek Bluetooth tehnologije prenese v sistem za prostoročno telefoniranje, pri čemer telefon lahko ostane kar v žepu ali torbici. Upravljanje lahko poteka glasovno, z večfunkcijskim volanom ali multimedijskim sistemom. Povsem preprosto in natanko tako, kot si želite.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Golf Sportsvan.