Če želite, lahko tudi le poslušate radio.

Radijski in navigacijski sistemi.

Ena od posebnosti serijskega radia Composition Colour je barvni zaslon na dotik s stekleno površino in diagonalo 16,5 cm (6,5 palca). Po štirih zvočnikih lahko poslušate radijski program (radio ima FM-sprejemnik) ali glasbo v MP3-/WMA-formatu. Lahko poslušate tudi glasbo, ki ste jo shranili na SD-kartico.
 
Od izvedbe Comfortline naprej je serijski radio Composition Media, ki je opremljen z osmimi zvočniki in CD-predvajalnikom. Ponuja enake možnosti za priklop zunanjih naprav kot radio Composition Colour, dodatno pa ima še USB-vhod in Bluetooth vmesnik za mobilni telefon. Upravljanje je nadvse preprosto, saj diagonala barvnega zaslona na dotik meri kar 20,3 cm (8 palcev).

Pri Golfu Sportsvan lahko izbirate še med dvema navigacijskima sistemoma, ki sta na voljo kot dodatna oprema. Sistem Discover Media ima 20,3-centimetrski (8-palčni) barvni zaslon na dotik, osem zvočnikov, radijski sprejemnik za sprejem FM-signala, CD-enoto, dve reži za SD-kartice, priključka AUX-IN in USB ter Bluetooth vmesnik za mobilni telefon. Poleg tega so vam na voljo brezplačne posodobitve programske opreme.

In če želite še več: opcijski navigacijski sistem Discover Pro vključuje inovativno upravljanje z gestami in glasovno upravljanje. Sistem je opremljen s 23,4-centimetrskim (9,2-palčnim) zaslonom, na katerem so zemljevidi lahko pregledno prikazani v 3D-perspektivi. Poleg tega ima osem zvočnikov, radijski sprejemnik za sprejem FM-signala, DVD-enoto, ki predvaja tudi glasbene datoteke v MP3-, AAC- in WMA-formatu, dve reži za SD-kartice, priključka AUX-IN in USB ter Bluetooth vmesnik za mobilni telefon.

Vsi sistemi so opremljeni z anteno s primerjalnikom signala, ki celo v slabih pogojih zagotavlja dober sprejem.

Na tem spletnem naslovu so vam na voljo posodobitve zemljevidov za vaš navigacijski sistem

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Golf Sportsvan.