Več kvadratnih metrov. Manj stresa pri natovarjanju.

Velika prtljažna površina.

Novi Golf Sportsvan je pravi prostorski čudež. In eno od ključnih vlog pri tem ima zadnja sedežna klop. To lahko po delih vzdolžno premikate, odvisno od tega, ali potrebujete več prostora za potnike na zadnjih sedežih ali pa denimo za svoje nakupe. Če poleg tega podrete naslonjala zadnje sedežne klopi, dobite veliko prtljažno površino. Z variabilnim prtljažnim dnom lahko pri tem poskrbite, da je prtljažna površina povsem ravna, kar bistveno poenostavlja natovarjanje velike in težke prtljage. V sredinskem naslonu za roke je praktična odprtina za prevoz daljših predmetov. Tako boste v avto brez podiranja zadnje sedežne klopi lahko spravili tudi smuči, smučarsko desko ali senčnik za na plažo.

In še ena praktična rešitev: naslonjalo sovoznikovega sedeža lahko poklopite naprej v vodoravni položaj in s tem v vozilu pridobite še več prostora. Tako ne bo več nobenih ovir za obisk pohištvenega centra.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni
Zapri

Golf Sportsvan.

 

Ups!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen