Varnost za vas. In za vaše vozilo.

Car-Net Security & Service.

Naj gre za količino goriva v rezervoarju, število prevoženih kilometrov ali informacije o naslednjem servisnem pregledu: z opcijskimi storitvami Car-Net Security & Service1 (serijsko na voljo za izvedbo Highline) boste vedno imeli pregled nad pomembnimi podatki o vozilu. Storitve so vam poleg tega lahko v pomoč tudi v kritičnih situacijah. V primeru hude nezgode, med katero se sprožijo varnostne blazine, sistem v okviru sistemskih omejitev avtomatsko posreduje podatke o vozilu in njegovi lokaciji Volkswagnovemu centru za klice v sili. Na ta način je poskrbljeno za takojšnje obveščanje pristojne reševalne službe, med drugim se posreduje tudi podatek o številu potnikov v vozilu. Vozniku je do prihoda reševalcev zagotovljena pomoč prek telefonske povezave.

Parkirna lokacija.
Hitro in preprosto nazaj do parkiranega vozila. S spletnim portalom Car-Net ali aplikacijo Car-Net na pametnem telefonu lahko na digitalnem zemljevidu prikličete točni naslov kraja, kjer ste parkirali, ter datum in uro, ko ste parkirali. Prikličete lahko tudi navigacijske napotke za pot nazaj do parkiranega vozila.

Status vozila.
Podatke o svojem Golfu Sportsvan lahko udobno prikličete s pametnim telefonom. Tako lahko na primer preverite število prevoženih kilometrov ali količino goriva v rezervoarju.

Spletno obvestilo alarmne naprave.
Da bo vaš avto varen, tudi ko bo daleč stran od vas: alarmna naprava opozori na poskus vloma z utripanjem opozorilnih utripalk in hupanjem, obenem pa vozniku nemudoma pošlje sporočilo* prek elektronske pošte ali funkcije potisnih sporočil za pametne telefone. Na portalu Car-Net ali v aplikaciji Car-Net na pametnem telefonu lahko sporočila alarmne naprave arhivirate in pregledujete.

* Pod pogojem, da je vozilo znotraj GPS-omrežja ali mobilnega omrežja evropskih držav, v katerih je na voljo storitev. Odstopanja po posameznih državah in nadaljnje informacije so navedeni v ustreznih pogojih poslovanja za dani produkt.

Spletna stran We Connect / Car-Net

Za uporabo storitev Car-Net Security & Service je z družbo Volkswagen AG treba prek spleta skleniti ločeno pogodbo.Če kupec želi izkoristiti celotno obdobje nudenja storitev, mora po prevzemu vozila v 90 dneh registrirati svoje vozilo na spletni strani www.volkswagen.com/Car-Net.Storitev Klic v sili je brez predhodne registracije aktivirana že ob prevzemu vozila.Razpoložljivost storitev Car-Net se v posameznih državah lahko razlikuje.Storitve so na voljo za sklenjeni čas veljavnosti pogodbe, pri čemer lahko v času veljavnosti pogodbe pride do vsebinskih sprememb.Za uporabo brezplačne aplikacije Car-Net sta potrebna pametni telefon z operacijskim sistemom iOS ali Android ter SIM-kartica z opcijo za prenos podatkov. Poleg tega mora uporabnik imeti obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem.Pri pošiljanju ali sprejemanju podatkovnih paketov po internetu lahko – odvisno od tarife in predvsem pri uporabi v tujini – nastanejo dodatni stroški (npr. zaradi gostovanja v drugih omrežjih).Podrobnejše informacije o storitvah Car-Net Security & Service so na voljo na spletni strani www.volkswagen.com/Car-Net in pri partnerjih Volkswagen. Za informacije o tarifnih pogojih se lahko obrnete na svojega mobilnega operaterja.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni
Zapri

Golf Sportsvan.

 

Ups!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen