Varnost za vas. In za vaše vozilo.

Car-Net Security & Service.

Naj gre za količino goriva v rezervoarju, število prevoženih kilometrov ali informacije o naslednjem servisnem pregledu: z opcijskimi storitvami Car-Net Security & Service* boste vedno imeli pregled nad pomembnimi podatki o vozilu. Storitve so vam poleg tega lahko v pomoč tudi v kritičnih situacijah. V primeru hude nesreče, v kateri se sprožijo varnostne blazine, sistem v okviru sistemskih omejitev avtomatsko pošlje podatke o vozilu in njegovi lokaciji Volkswagnovemu centru za klice v sili.
Na ta način je poskrbljeno za takojšnje obveščanje pristojne reševalne službe, med drugim se posreduje tudi podatek o številu potnikov v vozilu. Do prihoda reševalcev je zagotovljena pomoč po telefonski povezavi.
 
Parkirna lokacija.
Najdite svoje vozilo hitro in preprosto. S spletnim portalom Car-Net ali aplikacijo Car-Net na pametnem telefonu lahko na digitalnem zemljevidu prikličete točni naslov kraja, kjer ste parkirali, ter datum in uro, ko ste parkirali. Prikličete lahko tudi navigacijske napotke za pot nazaj do parkiranega vozila.
 
Status vozila.
Podatke o svojem Golfu Sportsvan lahko udobno prikličete s pametnim telefonom. Tako lahko na primer preverite število prevoženih kilometrov ali količino goriva v rezervoarju.
 
Spletna sporočila alarmne naprave.
Da je vozilo varnejše tudi daleč stran od vas: alarmna naprava opozori na poskus vloma z utripanjem opozorilnih utripalk in hupanjem, obenem pa vozniku nemudoma pošlje sporočilo** po elektronski pošti ali potisno sporočilo za pametne telefone. S portalom Car-Net ali aplikacijo Car-Net na pametnem telefonu lahko sporočila alarmne naprave arhivirate in pregledujete.

Spletna stran Car-Net

* Za uporabo storitev Car-Net Security & Service je z družbo Volkswagen AG treba prek spleta skleniti ločeno pogodbo. Če kupec želi izkoristiti celotno obdobje nudenja storitev, mora po prevzemu vozila v 90 dneh registrirati svoje vozilo na spletni strani www.volkswagen.com/Car-Net. Storitev Klic v sili je brez predhodne registracije aktivirana že ob prevzemu vozila.

** Pod pogojem, da je vozilo znotraj GPS-omrežja ali mobilnega omrežja evropskih držav, v katerih je na voljo storitev. Odstopanja po posameznih državah in nadaljnje informacije so navedeni v ustreznih pogojih poslovanja za dani produkt.

Obseg razpoložljivih storitev Car-Net se v posameznih državah lahko razlikuje. Storitve so na voljo za sklenjeni čas veljavnosti pogodbe, pri čemer lahko v času veljavnosti pogodbe pride do vsebinskih sprememb. Za uporabo brezplačne aplikacije Car-Net sta potrebna pametni telefon z operacijskim sistemom iOS ali Android ter SIM-kartica z opcijo za prenos podatkov. Poleg tega mora uporabnik imeti obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem. Pri pošiljanju ali sprejemanju podatkovnih paketov po internetu lahko - odvisno od tarife in predvsem pri uporabi v tujini - nastanejo dodatni stroški (npr. zaradi gostovanja v drugih omrežjih). Podrobnejše informacije o storitvah Car-Net Security & Service so na voljo na spletni strani www.volkswagen.com/Car-Net in pri Volkswagnovih partnerjih. Za informacije o tarifnih pogojih se lahko obrnete na svojega mobilnega operaterja.

 

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Golf Sportsvan.