VW Golf Sportsvan: radio in navigacija

 

So se vam že kdaj uresničile prav vse želje? Ponudba serijske in dodatne opreme vključuje dva radia in dva navigacijska sistema, ki se razlikujejo v številu zvočnikov, vrsti zaslona in možnostih za priklop zunanjih naprav.

Radio Composition Colour lahko upravljate preko barvnega zaslona na dotik z diagonalo 12,7 cm. Sistem bere podatke z SD-kartic in sprejema radijske postaje v območju FM/AM. Poleg tega omogoča priklop zunanjih avdioenot in ima CD-predvajalnik. Osem zvočnikov zagotavlja, da na vseh sedežih potniki lahko uživajo v dobri kakovosti predvajanja.

Opcijski radio Composition Media je opremljen z osmimi zvočniki. Ponuja vse možnosti za priklop zunanjih naprav, ki so bile naštete pri predhodno navedenih modelih, opremljen pa je tudi z MP3/CD-predvajalnikom ter Bluetooth vmesnikom za mobilne telefone. Upravljanje je nadvse preprosto, saj diagonala barvnega zaslona na dotik meri kar 16,5 cm.

Tudi opcijski navigacijski sistem Discover Media ima barvni zaslon na dotik z diagonalo 16,5 cm. Poleg tega je opremljen z osmimi zvočniki, radijskim sprejemnikom za sprejem radijskih postaj v območju FM/AM, CD-enoto, ki predvaja tudi glasbene datoteke v MP3-, AAC- in WMA-formatu, dvema režama za SD-kartice, vmesnikoma AUX-IN in USB ter pripravo za mobilni telefon z Bluetooth vmesnikom.

In če želite še več: navigacijski sistem Discover Pro je multimedijski sistem za najzahtevnejše kupce. Opremljen je z zaslonom z diagonalo 20,3 cm in internim bliskovnim pomnilnikom, njegov adut pa je tudi pregleden 3D-prikaz zemljevidov. Glasovno upravljanje se odziva na izgovorjena imena krajev in ulic ter po navodilih izračuna pot. Sistem poleg tega zvišuje raven udobja pri telefoniranju: prostoročno telefoniranje je z Bluetooth tehnologijo nadvse preprosto.

 

Prenosi in posodobitve za Volkswagnove radijske in navigacijske sisteme

Zapri

Golf Sportsvan Osupljiv. Vsak dan.

Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj