Golf Sportsvan Osupljiv. Vsak dan.

Neverjetno praktičen.

Prvi vtis je še kako pomemben, kajti človek si ga ustvari že po nekaj trenutkih. To je dobra novica za Golf Sportsvan, ki z dinamičnim dizajnom, padajočo strešno linijo in poševnim zadnjim steklom takoj pritegne številne poglede. Pri takšnem spremljevalcu pa je najlepše to, da ne očara samo z zunanjimi vrlinami, pač pa se z marsičem lahko pohvali tudi v notranjosti.

Galerija

Spoznajte Golf Sportsvan iz vseh zornih kotov.

Spoznajte Golf Sportsvan iz vseh zornih kotov.

Golf Sportsvan (R-Line Edition) 17-palčna aluminijasta platišča Salvador, paket R-Line Exterieur in še veliko več že serijsko.

Posebna ponudba za Slovenijo

Nekaj nedvomno velja: še izrazitejši pečat športnosti dobi Golf Sportsvan z opremo R-Line Exterieur. Za to poskrbijo odbijača tipa R-Line, lakirana v barvi vozila, ter bleščeče črne odprtine za zajemanje zraka. Športno celostno zasnovo idealno zaokrožajo radio Composition Media, paket Comfort in privlačna 17-palčna aluminijasta platišča Salvador.

Multimedijski sistemi

Radio in navigacija

Kako čudovito je, ko si kopilota lahko izberemo sami.

Ko se vozite v svojem Volkswagnu, ste vi tisti, ki odloča o programu. Za to sta vam na voljo dva radijska sistema z ustreznimi zvočniki, enostavnim načinom upravljanja in številnimi možnostmi za priklop zunanjih naprav. Če si želite še več, se odločite za enega od dveh navigacijskih sistemov in se podajte na nepozabno multimedijsko popotovanje. Vožnja bo v vsakem primeru svojstven užitek, saj bo vaš spremljevalec vedno znal prisluhniti vašim željam.

Glasovno upravljanje

Vaš multimedijski sistem razume, kaj želite.

 

Z glasovnimi ukazi lahko številne funkcije multimedijskega sistema upravljate še posebej hitro in preprosto.

Car-Net Guide & Inform

Ne vozite se več brez interneta.

 

Uporaba interneta nam prinaša prednosti na številnih področjih življenja - med drugim tudi v avtomobilu. Tako je na primer z nenehnim dostopom do aktualnih podatkov mogoče ohranjati pregled nad prometno situacijo in temu ustrezno načrtovati ali prilagoditi pot. Seveda pa opcijske spletne storitve Car-Net Guide & Inform¹ ponujajo še veliko več.

Dynaudio

Za odlično razpoloženje in popolno harmonijo zvoka.

 

Si lahko predstavljate, da glasba v avtomobilu zveni celo bolje kot doma iz vaše hi-fi naprave? Opcijski avdiosistem DYNAUDIO Excite je usklajen s prostorsko akustiko vozila in zagotavlja zvok, ki bo s svojo kakovostjo presegel celo vaša najvišja pričakovanja.

Asistenčni sistemi

Parkirni sistem s krmilno avtomatiko Park Assist

Naj vaš avtomobil parkira sam.

Čeprav sodite med redke, ki tudi pred publiko povsem sproščeno zapeljejo celo na najbolj ozka parkirna mesta, vas bo opcijski parkirni sistem Park Assist vseeno navdušil. Sistem namreč samodejno najde primerna parkirna mesta, pri parkiranju pa brez vsakršne pomoči vrti volan.

ACC & Front Assist

V gostem prometu lahko ostanete povsem sproščeni.

 Si tudi vi kdaj želite, da bi imeli pomočnika, ki bi namesto vas spremljal promet pred vami? Z opcijskim avtomatskim uravnavanjem razdalje (ACC) ter sistemom za nadzor prometa Front Assist in mestno funkcijo zaviranja v sili boste med vožnjo lahko bolj sproščeni.

Senzor za mrtvi kot z asistenco za odparkiranje

Vaš avto vam lahko pomaga, ko želite zamenjati vozni pas ali zapeljati s parkirnega mesta.

 Opcijski senzor za mrtvi kot vas med vožnjo v okviru sistemskih omejitev opozarja na vozila v mrtvem kotu, asistenca za odparkiranje pa v okviru sistemskih omejitev pri vzvratnem izvozu s parkirnega mesta nadzoruje območje ob straneh vozila.

Učinkovitost

Izbira voznega profila

Vaš Volkswagen se prilagaja vašemu načinu vožnje.

 

Vozite raje varčno ali športno? Ali pa se vam zdi pomembnejše udobje? Z opcijskim sistemom za izbiro voznega profila lahko prilagodite vozne lastnosti avtomobila svojemu načinu vožnje, stanju cestišča in prometni situaciji.

Dinamično uravnavanje podvozja (DCC)

Vaše podvozje v vsaki situaciji izbere pravo nastavitev.

 

Opcijsko dinamično uravnavanje podvozja (DCC) se prilagodi vašemu načinu vožnje in privzame športno, komfortno ali normalno nastavitev. Temu ustrezno se optimalno odziva na najrazličnejše vozne situacije.

Motorji

Zagotovite si prednosti, ki jih prinašata velika prožnost in majhna poraba.

 

Se radi in veliko vozite, vendar pa ne želite imeti visoke porabe? Naši dizelski motorji TDI in bencinski motorji stavijo na učinkovitost in izpolnjujejo določila emisijske stopnje Euro 6.

Udobje

Usnjeno oblazinjenje

Odločite se za brezčasno eleganco.

Opcijsko usnjeno oblazinjenje Vienna je nadvse prijetno na otip in v notranjosti vozila ustvarja videz dovršene elegance. Že ob vstopanju vas pozdravi značilni vonj po usnju. Tako boste med vsako vožnjo uživali v edinstvenem občutku, ki ga vzbuja ta ekskluzivni naravni material. 

Vstopanje

Si želite izdatno mero udobja?

Vrata novega Golfa Sportsvan se odpirajo zelo široko in povsem brezstopenjsko, zato se ne pomaknejo avtomatsko v naslednji zaskočni položaj. Vstopanje in izstopanje sta tako še bolj udobna. 

Ogrevano vetrobransko steklo

Naj nič ne ovira vašega pogleda - ne glede na letni čas.

 

Saj veste, kako je, ko se pri nizkih temperaturah zarosijo stekla? Opcijsko ogrevano vetrobransko steklo hitro znova poskrbi za optimalno vidljivost. A njegov nakup se ne obrestuje le pozimi. Poleti lahko zmanjša segrevanje notranjosti zaradi izpostavljenosti sončnim žarkom: termoizolacijsko steklo namreč odbija infrardeče žarke.

Panoramsko dvižno-pomično strešno okno

Razgled, ki bo navdušil vse vaše sopotnike.

 

Streha vozila vas lahko navda z izrazitim občutkom svobode. Panoramsko dvižno-pomično strešno okno po želji poskrbi za več svetlobe, zraka in dobre volje. Je tako veliko, da bodo ostrmeli celo sopotniki na zadnji sedežni klopi.

Nadaljnji koraki

Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj