Meni
Zapri meni
Zapri

Golf R "20 Years"

  1. 1.

    Vozilo še ni na voljo za prodajo. Pojdi nazaj

Golf R "20 Years"

  1. 1.

    Vozilo še ni na voljo za prodajo. Pojdi nazaj

Navdušenje nikoli ne bo iz mode

Volkswagen R obeležuje 20. obletnico Golfa R z ekskluzivnim posebnim modelom. So stvari, ki jih preprosto ni mogoče opisati z besedami. Mednje sodi tudi Golf R. V njem boste spoznali povsem novo dimenzijo užitka v vožnji - in ostali brez besed. Bodo pa toliko glasnejša čustva. Ta se bodo v polni meri prebudila ob pritisku na tipko R in vam razkrila, kaj pooseblja črka R.

Emocije naslednje generacije

Jubilejni model se ponaša z rekordnimi zmogljivostmi in razvije moč 245 kW (333 KM).

Več o motorju

Evolucija koncepta R

Golf R je del Volkswagnove modelske palete od leta 2002. Znamka v počastitev 20. obletnice zdaj predstavlja ekskluziven posebni model.

Več o jubilejnem modelu

R-dizajn

R-modeli znajo poskrbeti za navdušenje in so prava paša za oči - med drugim zaradi kakovostnih dekorativnih elementov iz pravega karbona.

Več o R-dizajnu

Zmogljivosti

Izpopolnjene nastavitve motorja

Občutite neopisljivo

Moč novega Golfa R "20 Years" pride jasno do izraza že ob zagonu motorja. Kdor si želi še izrazitejši R-občutek, lahko izbere zagon motorja z višjim številom vrtljajev (do 2.500 vrt./min) in izrazito športno akustiko pogona. Če je med vožnjo aktiviran ročni način prestavljanja, menjalnik DSG pri prestavljanju navzgor poskrbi za jasno zaznaven odziv.

S predhodnim tlačnim polnjenjem turbopolnilnika in z odprto dušilno loputo v fazah brez dodajanja plina je zagotovljena boljša odzivnost motorja. Rezultat sta hitrejši razvoj moči pri pospeševanju in bolj dinamična vožnja z Golfom R "20 Years".

Več o motorju

Še boljše zmogljivosti

Hitro pospeševanje

Vožnja z Golfom R "20 Years" je zaradi izpopolnjenih nastavitev motorja izrazito dinamična in hitra, kar še posebej dobro pride do izraza pri pospeševanju iz mirovanja: jubilejni model za pospešek od 0 do 100 km/h potrebuje zgolj 4,6 sekunde.

Več o motorju

R-dizajn

Zunanjost

Izrazita športnost

Ob vstopanju v vozilo voznika pozdravi elegantna projekcija logotipa "20 R". Novi Golf R "20 Years" je poleg tega že na prvi pogled mogoče prepoznati po emblemu "20", modrih poudarkih, kontrastnih ohišjih zunanjih ogledal ter platiščih v črni ali črno-modri barvi (odvisno od izbrane barve laka). Del serijske opreme so pri tem posebnem modelu prvič še usmernik zraka nad zadnjim steklom in 19-palčna aluminijasta platišča Estoril.

Več o R-dizajnu

Notranjost

Harmonija športnosti in elegance

Z novostmi se ponaša tudi notranjost Golfa R "20 Years". Tako so prvič uporabljeni dekorativni elementi iz pravega karbona, ki so prava paša za oči, obenem pa poudarjajo visoko raven kakovosti in odlične zmogljivosti vozila. Serijski ekstra športni sedeži v napa usnju zagotavljajo udobje, ki športno vožnjo spremeni v popolni užitek.

Več o R-dizajnu

Platišča

Aluminijasta platišča

  • Estoril, 8 J x 19, črna, z modro površino, pnevmatike 235/35 R 19
  • Estoril, 8 J x 19, črna, pnevmatike 235/35 R 19
  • Opcijsko: športne pnevmatike 235/35 R 19 v izvedbi "semi slick" za 19-palčna aluminijasta platišča

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.