VW Golf GTE: Zunanjost

 

Sprednji del Golfa GTE z zaprto mrežo hladilnika in modro okrasno letvijo izžareva športnost in aerodinamiko. Modra letev se nadaljuje v dinamično oblikovana LED-žarometa in je optimalno usklajena s Volkswagnovim znakom, pod katerim je vgrajena polnilna vtičnica.

Dnevne LED-luči, ki so v obliki črke C integrirane v odbijač, tako kot vse LED-komponente prepričajo z majhno možnostjo izpada in majhno porabo energije. Ob pogledu s strani vzbujata pozornost stranska pragova, s katerima Golf GTE na cesti deluje izrazito stabilno. Seveda je športno zasnovan tudi markantni zadek: tako je usmernik zraka na zgornjem delu lakiran v barvi vozila, na spodnjem delu pa v bleščeče črni barvi.

Kromirana dvojna izpušna cev je nameščena na levi strani pod difuzorjem, ki ima privlačen športni dizajn in skupaj z robustnim odbijačem tvori kompaktno, dinamično enoto. Temnordeče zadnje luči v LED-tehnologiji delujejo zelo elegantno in s svojo svetlobno grafiko znajo jasno opozoriti nase. Impresivno podobo zadka zaokroža Volkswagnov znak z modro obrobo, nameščen med zadnjimi lučmi.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Golf GTE Dvojni pogon, dvojni užitek v vožnji.