VW Golf GTE: Car-Net Guide & Inform

 

S ponudbo Car-Net1) so vam prednosti interneta na voljo tudi v vašem avtomobilu: tako lahko na primer ves čas spremljate prometno situacijo, uporabljate aplikacije, nameščene na pametnem telefonu, ali vzpostavite povezavo s Volkswagnovim klicnim centrom. In z aplikacijo Car-Net e-Remote lahko svoj pametni telefon uporabljate celo kot daljinski upravljalnik za Golf GTE. Aplikacija vam omogoča, da kjerkoli na primer nastavite temperaturo za potniški prostor, zaženete in prekinete polnjenje ali preverite doseg.

Toda Car-Net zmore še več: s paketom storitev Car-Net Guide & Inform vam je zagotovljen nenehen dostop do aktualnih podatkov s spleta. Tako ste na primer izredno hitro obveščeni o zastojih, poleg tega pa lahko preprosto poiščete posebne cilje, kot so hoteli, restavracije ali bencinski servisi.

Z opcijskim vmesnikom Car-Net App-Connect lahko svoj pametni telefon povežete z multimedijskim sistemom in izbrane aplikacije upravljate preko zaslona na dotik na armaturni plošči. Paket Car-Net Security & Service (dodatna oprema) med drugim vključuje storitev Klic v sili. Če se boste odločili za opcijski CarStick, boste z lastno SIM-kartico v svojem Volkswagnu lahko vzpostavili celo WLAN-omrežje.

 

Več informacij o Car-Netu

  

1)  Za uporabo mobilnih spletnih storitev (Car-Net) potrebujete mobilno napravo (npr. pametni telefon), ki jo je mogoče uporabiti kot mobilno dostopno točko za WLAN. Storitve Car-Net so na voljo samo pod pogojem, da ima uporabnik obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem, in le na področjih, ki so pokrita z ustreznim omrežjem mobilne telefonije. Pri prenosu podatkovnih paketov z interneta lahko - odvisno od tarife in predvsem pri uporabi v tujini - nastanejo dodatni stroški (npr. zaradi gostovanja v drugih omrežjih). Zaradi morebitnega velikega obsega prenosa podatkov med uporabo storitev Car-Net priporočamo, da uporabnik s svojim mobilnim operaterjem sklene pogodbo s pavšalno tarifo za prenos podatkov! Za uporabo storitev Car-Net je z družbo Volkswagen AG treba skleniti ločeno pogodbo. Kupec ima po prevzemu vozila 90 dni časa, da na spletni strani www.volkswagen.com/Car-Net registrira svoje vozilo. Razpoložljivost storitev Car-Net se v posameznih državah lahko razlikuje. Storitve so na voljo za sklenjeni čas veljavnosti pogodbe, pri čemer lahko pride do vsebinskih sprememb. Podrobnejše informacije o storitvah Car-Net so na voljo na spletni strani www.volkswagen.com/Car-Net in pri Volkswagnovih partnerjih. Za informacije o tarifnih pogojih se lahko obrnete na svojega mobilnega operaterja.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Golf GTE Dvojni pogon, dvojni užitek v vožnji.