Golf. Povezan s svetom.

We Connect

Golf predstavlja vaša vrata v svet Volkswagnovih digitalnih storitev in funkcij: po želji je lahko že od samega začetka popolnoma povezan, s čimer vam bodo na voljo številne storitve We Connect. Po enkratni aktivaciji in prijavi s Volkswagen ID je uporaba spletnih storitev popolnoma preprosta, poleg tega pa še brezplačna.
S storitvami iz ponudbe We Connect¹ bo vaš vsakdanjik ne le prijetnejši, temveč tudi udobnejši. Storitve vam omogočajo dostop do vseh pomembnih informacij o vozilu ter s Klicem ob okvari, Spletnim obvestilom alarmne naprave ali Načrtovanjem servisnih terminov zagotavljajo uporabno udobje. Poleg tega lahko svoj pametni telefon uporabljate kot mobilni ključ ter svoj Golf odklenete in zaženete kar brez iskanja ključa.2


 

 

Za uporabo storitev We Connect potrebujete uporabniški račun Volkswagen ID in se morate z uporabniškim imenom in geslom prijaviti v We Connect. Poleg tega morate prek spleta z družbo Volkswagen AG skleniti ločeno pogodbo za We Connect oz. We Connect Plus. Za We Connect Plus imate po prevzemu vozila 90 dni časa, da na spletni strani https://connect.volkswagen-we.com/sl_SI.html registrirate svoje vozilo in izkoristite celotno dogovorjeno brezplačno obdobje uporabe storitev.

Na voljo samo v kombinaciji z opcijskim navigacijskim sistemom Discover Pro in aplikacijo We Connect. Uporabnik na začetku pridobi dva brezplačna mobilna ključa, ki ju lahko aktivira v obdobju prvih 4 let po sklenitvi pogodbe za We Connect. V primeru dodelitve mobilnega ključa nadaljnjemu uporabniku je s postopkom Volkswagen Ident treba overiti istovetnosti pošiljatelja ključa. Po namestitvi na združljiv pametni telefon mobilni ključ na izključno tej napravi deluje eno leto.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.